Dzięki dziewczyny, teoretycznie te badania miały pokazać co z tymi moimi bólami i obrzękami ale chyba znów będzie jedna wielka niewiadoma bo to raczej mało możliwe aby od niedokrwistości takie cuda się działy. Póki co jedyne co pomaga na tyle aby móc spać czy gdzieś dokuśtykać, to co około 3 godziny 3-5min polewania nóg od kolan w dół lodowatą wodą (ciekawe jaki rachunek przyjdzie ). Maści typu altacet troszkę obawiam się stosować w ciąży.
reklama
Ktos mi ostatnio powiedzial, zeby nie lekcewazyc obrzekow zwlaszcza jesli pojawiaja sie razem z bolami glowy. Tu w Anglii I tak na wszystko daja paracetamol, wiec nie moge Ci nic doradzic. Trzymam mocno kciuki, zeby przeszloDzięki dziewczyny, teoretycznie te badania miały pokazać co z tymi moimi bólami i obrzękami ale chyba znów będzie jedna wielka niewiadoma bo to raczej mało możliwe aby od niedokrwistości takie cuda się działy. Póki co jedyne co pomaga na tyle aby móc spać czy gdzieś dokuśtykać, to co około 3 godziny 3-5min polewania nóg od kolan w dół lodowatą wodą (ciekawe jaki rachunek przyjdzie ). Maści typu altacet troszkę obawiam się stosować w ciąży.
Ostatnia edycja:
Hejka. Od wczoraj jestem w pl. Dzisiaj byłam prywatnie u mojego giną co moje dwie ciążę prowadzil. Wszystkie przepływy wporzadku,łożysko tez. Mały rozwija się prawidłowo i waży gdzieś 1710g. Ta nowa lekarka źle go zmierzyl. I odrazu lżej mi. Teraz mogę spać spokojnie.
kosa1212
Fanka BB :)
Ja dzisiaj tak szybko przywitać się z wami. [emoji3] ja dzisiaj wybrałam się do znajomych w Wawie . Będzie imprezka ze znajomymi z mojej starej pracy. Zostaje do poniedziałku więc pewnie jutro jakieś zakupy jeszcze będą [emoji3]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
kosa1212
Super. Teraz możesz spokojnie czekać na maleństwo [emoji1]Hejka. Od wczoraj jestem w pl. Dzisiaj byłam prywatnie u mojego giną co moje dwie ciążę prowadzil. Wszystkie przepływy wporzadku,łożysko tez. Mały rozwija się prawidłowo i waży gdzieś 1710g. Ta nowa lekarka źle go zmierzyl. I odrazu lżej mi. Teraz mogę spać spokojnie.
Witam, witam
Jak dzisiaj sie Mamusie czuja?
Ja dalej walcze z przeziebieniem
Jak zwykle wyszlam do sklepu kupic jedna rzecz, a wrocilam z pelna torba Malemu kupilam taki zestaw, do tego sobie pizamke do szpitala I dzieciakom siostry pare bluzeczek [emoji14]
kosa1212
Śliczna [emoji1]Możesz też zobaczyć Asos Maternity. Ja na swój ślub mam taką.
Zobacz załącznik 824944
oli-oli
A jakie masz ciśnienie? Mocz też badałaś ostatnio?Dzięki dziewczyny, teoretycznie te badania miały pokazać co z tymi moimi bólami i obrzękami ale chyba znów będzie jedna wielka niewiadoma bo to raczej mało możliwe aby od niedokrwistości takie cuda się działy. Póki co jedyne co pomaga na tyle aby móc spać czy gdzieś dokuśtykać, to co około 3 godziny 3-5min polewania nóg od kolan w dół lodowatą wodą (ciekawe jaki rachunek przyjdzie ). Maści typu altacet troszkę obawiam się stosować w ciąży.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Możesz też zobaczyć Asos Maternity. Ja na swój ślub mam taką.
Zobacz załącznik 824944
Piękna ta sukienka