reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny, dziś was trochę zaniedbałam.

Byłam rano u zębologa ;) zapomniałam o tej wizycie całkowicie, ale na szczęście się wyrobiłam. Ostatnio jak ugryzłam coś słodkiego to mnie coś zaćmiło w jednym miejscu - na szczęście tylko lekko odsłoniła mi się szyjka i posmarował jakąś specjalną pastą. Oprócz tego klawiatura w porządku i tylko poczyścił.

Potem pojechaliśmy z mężem na targi wykończenia wnętrz. Ciekawe rzeczy widzieliśmy, ale mało w naszym guście, bo prawie wszystkie było bardzo nowoczesne.
Za to kupiliśmy dzidziuni (kurczaczki, ależ słowo dzidziunia mi się spodobało :D:D ) lampkę (wkleję w następnym poście, bo mam zdjęcie na telefonie).
Nachodziłam się i usnęłam po powrocie. Dopiero teraz nadrobię :)

@padiq dobrze pamiętam?? To dziś?? Wszystkiego naj, aby po ślubie było przynajmniej tak dobrze jak do tej pory :)

Hihi ! Nie dzisiaj, 19 października w czwartek za 2 tygodnie. Ale za życzenia dziękuję:tak:

reklama
Tak samo w Szwecji,paracetamol na wszystko,aż szlag trafia iść do lekarza :/

Dokladnie, idziesz do lekarza nie wazne z jakim powodem I pierwsze co pytaja to czy bralas paracetamol :dry:

Jak na poczatku ciazy krwawilam I mialam bole to po badaniu wyslali mnie do domu I powiedzieli zeby brac paracetamol. A zeby bylo smiesznie, na liscie ze szpitala napisali "zagrozenie poronienia ". Nawet zwolnienia z pracy nie dostalam....

Maly byl silny I sie nie dal :):):)

Dokladnie, idziesz do lekarza nie wazne z jakim powodem I pierwsze co pytaja to czy bralas paracetamol :dry:

Jak na poczatku ciazy krwawilam I mialam bole to po badaniu wyslali mnie do domu I powiedzieli zeby brac paracetamol. A zeby bylo smiesznie, na liscie ze szpitala napisali "zagrozenie poronienia ". Nawet zwolnienia z pracy nie dostalam....

No coś Ty? Nawet bez zwolnienia? Oni są wyluzowani jednak. Dobrze,ze maluszek taki waleczny[emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Normalnie nie wierzę, a my narzekamy na polską służbę zdrowia. :szok:
Dobrze że u Ciebie wszystko dobrze się skończyło.

Witam niedzielnie :)

Padiq, alez sen. Moze z pospiechu po prostu zakladalas pieluche na pieluche ;) zeby nie smierdzialo.
A dzieci ze zwierzetami dobrze.sie chowaja.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miłej niedzieli kochane :) @padiq sen pierwsza klasa haha :D
@panda88 to co piszesz o tamtejszej służbie zdrowia nie mieści mi się w głowie! Super, że maluszek taaaaki waleczny :)

U mnie dziś na obiad kurczak i pieczony seler w całości wg Jamiego Olivera :)

Do góry