reklama
mi powiedziała Pani która przeszkalała mnie z glukometrem że to są normy dla kobiet w ciąży ale jak to mówią co kraj to inny obyczajJa mam na czczo mieć poniżej 95. Tak mi diabetolog rozpisał. Ale tu pewnie maja inne normy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mikado93, piękny ten brzuszek! mój nawet w połowie taki nie jest, pod luzniejsza bluzka wgl nie widać, że jestem w ciąży
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
to tak jak u mnie, ale z pierwszym synkiem też nie miałam dużego, jak miałam iść do szpitala już rodzic to każdy myślał że jestem dopiero w połowie ciąży hi hi a do tego na chwilę obecną mam niecałe +4kg
Ja po wczorajszym wazeniu mam już +8, ale brzucha cały czas specjalnie nie widać. Kiedyś, idąc na pobranie krwi, zapytałam w okienku czy ciężarna może wejść bez kolejki, bo się gorzej czuje, to usłyszałam, że w pierwszym trymestrze pierwszeństwo nie przysługuje. Byłam w 27 tygodniu...to tak jak u mnie, ale z pierwszym synkiem też nie miałam dużego, jak miałam iść do szpitala już rodzic to każdy myślał że jestem dopiero w połowie ciąży hi hi a do tego na chwilę obecną mam niecałe +4kg
Niechcący dodałam zdjęcie w innym temacie niż chciałam coś w telefonie się pomieszało... No ale już trudno.
A co do brzuszka to w moim przypadku słyszę sprzeczne opinie. Już od kilku osób słyszałam że jestem szczęściarą z małym brzuszkiem wyglądającym max na początek 6 miesiąca, a innym razem, że ładna piłka mi się robi
W sumie przytyć wiele nie przytyłam, mogło być gorzej bo przy mojej cukrzycy mam +6kg mimo, że nie miałam żadnego miesiąca na minusie.
Na ślubie 2 tygodnie temu zdjęcia "nie zauważyły" ciąży, jedynie obrzęk nóg wyszedł na jaw bo sukienkę miałam za kolano ale brzuszka zero.
A co do brzuszka to w moim przypadku słyszę sprzeczne opinie. Już od kilku osób słyszałam że jestem szczęściarą z małym brzuszkiem wyglądającym max na początek 6 miesiąca, a innym razem, że ładna piłka mi się robi
W sumie przytyć wiele nie przytyłam, mogło być gorzej bo przy mojej cukrzycy mam +6kg mimo, że nie miałam żadnego miesiąca na minusie.
Na ślubie 2 tygodnie temu zdjęcia "nie zauważyły" ciąży, jedynie obrzęk nóg wyszedł na jaw bo sukienkę miałam za kolano ale brzuszka zero.
kosa1212
Fanka BB :)
@Magda super że przeplywy ok i dzidzia zdrowo rośnie [emoji3] @Mikado mój brzuszek podobnej wielkości. Z pierwsza córką miałam mniejszy. Co do chustowania to można już od samego początku. Wszystko oczywiście zależy od ułożenia dzidzi w chuscie. Na początku inna pozycja dla niemowlaka.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Godzinę od rozpoczęcia posiłku. Mnie na to bardzo uczulala diabetolog.Dziewczynki cukrzycowe a wy ten cukier miezycie godzine po skończeniu posilku czy godzine po rozpoczeciu? Bo ja już zgłupiałam