reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Magda dobrze, że córeczka rośnie zdrowo, a na obrót ma jeszcze czas.
Ja chustowalam od 2-3 tygodnia życia, nie całymi dniami, ale tak, żeby wyjsc do sklepu czy zrobić obiad.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nasza piłeczka- 32tc ;)
20171006_131844.jpg

Ups, przepraszam że nie w tym temacie... Dopiero teraz zobaczyłam a nie umiem przenieść :/

Załączniki

• 20171006_131844.jpg
    20171006_131844.jpg
    506,7 KB · Wyświetleń: 521
Ostatnia edycja:
Mikado93, piękny ten brzuszek! :-D mój nawet w połowie taki nie jest, pod luzniejsza bluzka wgl nie widać, że jestem w ciąży :p

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

to tak jak u mnie, ale z pierwszym synkiem też nie miałam dużego, jak miałam iść do szpitala już rodzic to każdy myślał że jestem dopiero w połowie ciąży hi hi a do tego na chwilę obecną mam niecałe +4kg :)

to tak jak u mnie, ale z pierwszym synkiem też nie miałam dużego, jak miałam iść do szpitala już rodzic to każdy myślał że jestem dopiero w połowie ciąży hi hi a do tego na chwilę obecną mam niecałe +4kg :)
Ja po wczorajszym wazeniu mam już +8, ale brzucha cały czas specjalnie nie widać. Kiedyś, idąc na pobranie krwi, zapytałam w okienku czy ciężarna może wejść bez kolejki, bo się gorzej czuje, to usłyszałam, że w pierwszym trymestrze pierwszeństwo nie przysługuje. Byłam w 27 tygodniu...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niechcący dodałam zdjęcie w innym temacie niż chciałam ;) coś w telefonie się pomieszało... No ale już trudno.
A co do brzuszka to w moim przypadku słyszę sprzeczne opinie. Już od kilku osób słyszałam że jestem szczęściarą z małym brzuszkiem wyglądającym max na początek 6 miesiąca, a innym razem, że ładna piłka mi się robi ;)
W sumie przytyć wiele nie przytyłam, mogło być gorzej bo przy mojej cukrzycy mam +6kg mimo, że nie miałam żadnego miesiąca na minusie.
Na ślubie 2 tygodnie temu zdjęcia "nie zauważyły" ciąży, jedynie obrzęk nóg wyszedł na jaw bo sukienkę miałam za kolano ale brzuszka zero. :D

@Magda super że przeplywy ok i dzidzia zdrowo rośnie [emoji3] @Mikado mój brzuszek podobnej wielkości. Z pierwsza córką miałam mniejszy. Co do chustowania to można już od samego początku. Wszystko oczywiście zależy od ułożenia dzidzi w chuscie. Na początku inna pozycja dla niemowlaka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry