reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@M@gda super, że u małej wszystko w porządku. Myślę że jeszcze zmieni pozycje :)
Mój Jaś siedzi głową do dołu od wizyty na początku września i mam nadzieję że mu się nie odwidzi. Za to "górę" mam skopana niemiłosiernie ;) A jeszcze ostatnio budzę się codziennie o 4 rano mega głodna. Oczywiście nie jem wtedy śniadania ale chyba mały ustala już sobie grafik karmienia :D

Dzisiaj zaczynamy szkołę rodzenia :) jestem bardzo ciekawa tych zajęć.

Z okazji imienin zrobiłam mężowi blok czekoladowy... bez spróbowania i powiem Wam, że gorszych katuszy dawno nie przeżyłam ;) Nie wstawiam zdjęcia żeby nie "drażnić" słodkich mam bo sama ciężko to przeżyłam..

Wszystkim życzę miłego popołudnia.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ok. Moje słodkie Mamusie. Ja dostałam taka tabelkę juz w pierwszej ciąży i do tej pory sie nie zmieniła. Jest fajnie opisane ile danego jedzenia jest na 1Ww.
I teraz na śniadanie jak widzicie mam zjeść 3,5 Ww a pod tabelka napisane długopisem ze w tym 2 kromki chleba. Wiec jem 2 kromki chleba żytniego z sałatą, szynka, pomidorem, do tego wypijam sobie np 1 szklankę soku bez cukru juz mam 3Ww wiec do tego zjadam pół jabłka co daje 3,5 i tak sobie komponuje posiłki. Tabelka jest fajna bo zawiera takie produkty które na ogol sie je. Jest z czego wybierac

Załączniki

• P_20171006_142232_1_1.jpg
    P_20171006_142232_1_1.jpg
    674,4 KB · Wyświetleń: 78
  • P_20171006_142221_1_1.jpg
    P_20171006_142221_1_1.jpg
    954,8 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry