M@gda
Moderatorka
Piękny Cudny, wspaniałyNasza piłeczka- 32tc
Zobacz załącznik 824827
Ups, przepraszam że nie w tym temacie... Dopiero teraz zobaczyłam a nie umiem przenieść :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny Cudny, wspaniałyNasza piłeczka- 32tc
Zobacz załącznik 824827
Ups, przepraszam że nie w tym temacie... Dopiero teraz zobaczyłam a nie umiem przenieść :/
Serio?? Mnie koleżanki mówiły, że od 3 miesiąca. Widać, ze laik jestem.Magda dobrze, że córeczka rośnie zdrowo, a na obrót ma jeszcze czas.
Ja chustowalam od 2-3 tygodnia życia, nie całymi dniami, ale tak, żeby wyjsc do sklepu czy zrobić obiad.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Link podmieńCo do diety cukrzycowej. Tak jak mówiłam dobrze zajrzeć na stronę Szpitala na Karowej.
Link do: Zaginione/Znalezione zwierzęta - TRÓJMIASTO i okolice
Tam jest link do podstaw diety wraz z przykładowym tygodniowym menu.
Mój mąż tak miał jak miał zapalenie gardła. Zaznaczam ze początkowo nawet go nie bolało ale bylo czerwone. Swedzialy go tak stopy ze prawie po ścianach chodzilDziewczynki mam taki problem... Od zeszłego tygodnia czuje że swędzą mnie stopy więc nie czekając od razu w zeszły czwartek zrobiłam próby wątrobowe i poziom kwasów żółciowych i wyniki w normie...więc co to może być? To swędzenie nie jest jakieś uporczywe ale czuję swędzenie...tylko stóp nic więcej mnie nie swędzi.
Dziewczynki cukrzycowe a wy ten cukier miezycie godzine po skończeniu posilku czy godzine po rozpoczeciu? Bo ja już zgłupiałam