reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Powodzenia dla wszystkich wizytujących, cudownych widoków [emoji5]

Dzisiaj przyszła do mnie chusta [emoji7] mam nadzieje ze nie będę się bała jej używać [emoji5]

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale chusta to chyba od 3 miesiaca??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Ale wichura w nocy przeszła pół nocy nie przespałam

Dziewczyny, ja po wizycie. Dzidzia po dokladnych pomiarach jednak troche mniejsza, ale nie wykazuje checi obrocenia sie.
Grunt, ze wszystkie przeplywy i pomiary ok. Ufff.
Moja też nie mam zamiaru coś się obrócić wczoraj główkę czułam wysoko i bardzo lubi kopać moje jajniki

Jutro mój mąż zapowiedział że będzie składał łóżeczko no jestem ciekawa czy to zrobi tylko najpierw musi po nie iść do piwnicy i do sklepu po śruby bo wyrzucił przez pomyłkę

Hej dziewczyny
Ale wichura w nocy przeszła pół nocy nie przespałam

Moja też nie mam zamiaru coś się obrócić wczoraj główkę czułam wysoko i bardzo lubi kopać moje jajniki

Jutro mój mąż zapowiedział że będzie składał łóżeczko no jestem ciekawa czy to zrobi tylko najpierw musi po nie iść do piwnicy i do sklepu po śruby bo wyrzucił przez pomyłkę

U mnie to samo wiało do 1 w nocy i dopiero jak się wiatr uspokoił udało mi się usnąć.
Moja córcia też lubi kopać w jajniki lub wciskać się w pęcherz. Mała rozrabiara. Teraz też szaleje aż mi ręka oparta na brzuchu podskakuje.

@Gosik96 opowiedz coś o tej chuście, jaka zamówiłaś :)
Moja Lenka jest już ułożona głowa do dołu, ale ja jestem prawie pierwsza do porodu z Was wszystkich także nie ma co się dziewczyny martwić, mają jeszcze wasze Groszki czas na ostatecznego fikolka :-)

reklama
Ale chusta to chyba od 3 miesiaca??

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Położna mówiła ze od 1 dnia życia te chusty się używa. Ale myśle ze tak może poczekam troszkę [emoji87][emoji85]
Koleżanka w Polsce tez mała nosi w chuście od 2 tygodnia życia chyba ale mała urodziła się z waga 2500.

Super wieści po wizycie [emoji5] jednak trochę zakłamuje wagę usg.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry