reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Czyli u ciebie podobna sytuacja do mojej. Na ostatnim ważeniu ok 1,7kg i główką do góry. Tylko j mam krótszą szyjkę niestety.

Dziś badanie, a mnie się wydaje, że zaczęła się obracać go znów po prawej stronie się wierci. Mam nadzieję, że się nie mylę.

Spać nie mogę, nie wiem chyba podświadomie się denerwuję :(

Nie wrzucam dziś kalendarza - tylko ja jestem zapisana.

W takim razie powodzenia i czekamy na dobre wieści :)

Identycznie było ze mną, jeszcze od razu zaliczyłam spotkanie z Panią dietetyk co mogę czego nie jeść itp. glukometr dostałam a takiej fajnej kosmetyczce (zestaw dla kobiet w ciąży) z jakąś maścią dla dziecka i książeczkami z menu przykładowym
a ja nie dostałam żadnego przykładowego menu tylko jedną kartkę a co jeść hasłami a czego nie zajmuje 3 linijki. aż żałuje że do niej poszłam. wg wszystkich informacji po 1h wynik nie powinien przekroczyć 180, a ja miałam 148 :(

Powodzenia dla wszystkich wizytujących, cudownych widoków [emoji5]

Dzisiaj przyszła do mnie chusta [emoji7] mam nadzieje ze nie będę się bała jej używać [emoji5]

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

M@gda powodzenia na wizycie i miłego dnia wszystkim :-)

Mi jeszcze lekarka wczoraj powiedziała żebym spala cały czas na lewym boku, bo przez to że Mały się obrócił to naciska na coś tam z prawej strony i stąd te kolki. Całą noc się stresowalam żeby leżeć na tym boku co trzeba, wiec sam sen zszedł na drugi plan :p

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

a ja nie dostałam żadnego przykładowego menu tylko jedną kartkę a co jeść hasłami a czego nie zajmuje 3 linijki. aż żałuje że do niej poszłam. wg wszystkich informacji po 1h wynik nie powinien przekroczyć 180, a ja miałam 148 :(

wynik 1h po rozpoczęciu posiłku powinien być poniżej 140 a na czczo i przed każdym posiłkiem 70-90

IMG_20171006_094954.jpg

Załączniki

• IMG_20171006_094954.jpg
    IMG_20171006_094954.jpg
    251,2 KB · Wyświetleń: 459
reklama
Wejdz na strone szpitala na karowej w warszawie tam.podobno maja wiecej informacji i menu na tydzien. Kiedys widzialam i tam smaczne rzeczy byly.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry