Wczoraj popoudniu były tylko jeszcze jedyneczki i dwójeczki i to malutko a tesco to małe w gliwicach hi hi ale stawiam że dziś nawet jednej paczki nie będzieGdzie to tesco?? Jade
reklama
Czyli u ciebie podobna sytuacja do mojej. Na ostatnim ważeniu ok 1,7kg i główką do góry. Tylko j mam krótszą szyjkę niestety.
Dziś badanie, a mnie się wydaje, że zaczęła się obracać go znów po prawej stronie się wierci. Mam nadzieję, że się nie mylę.
Spać nie mogę, nie wiem chyba podświadomie się denerwuję
Nie wrzucam dziś kalendarza - tylko ja jestem zapisana.
W takim razie powodzenia i czekamy na dobre wieści
a ja nie dostałam żadnego przykładowego menu tylko jedną kartkę a co jeść hasłami a czego nie zajmuje 3 linijki. aż żałuje że do niej poszłam. wg wszystkich informacji po 1h wynik nie powinien przekroczyć 180, a ja miałam 148Identycznie było ze mną, jeszcze od razu zaliczyłam spotkanie z Panią dietetyk co mogę czego nie jeść itp. glukometr dostałam a takiej fajnej kosmetyczce (zestaw dla kobiet w ciąży) z jakąś maścią dla dziecka i książeczkami z menu przykładowym
M@gda powodzenia na wizycie i miłego dnia wszystkim :-)
Mi jeszcze lekarka wczoraj powiedziała żebym spala cały czas na lewym boku, bo przez to że Mały się obrócił to naciska na coś tam z prawej strony i stąd te kolki. Całą noc się stresowalam żeby leżeć na tym boku co trzeba, wiec sam sen zszedł na drugi plan
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi jeszcze lekarka wczoraj powiedziała żebym spala cały czas na lewym boku, bo przez to że Mały się obrócił to naciska na coś tam z prawej strony i stąd te kolki. Całą noc się stresowalam żeby leżeć na tym boku co trzeba, wiec sam sen zszedł na drugi plan
a ja nie dostałam żadnego przykładowego menu tylko jedną kartkę a co jeść hasłami a czego nie zajmuje 3 linijki. aż żałuje że do niej poszłam. wg wszystkich informacji po 1h wynik nie powinien przekroczyć 180, a ja miałam 148
wynik 1h po rozpoczęciu posiłku powinien być poniżej 140 a na czczo i przed każdym posiłkiem 70-90
no tak tak, miałam na myśli po tescie obciazenia glukozą. no nic pojde za tydzien i zobaczymywynik 1h po rozpoczęciu posiłku powinien być poniżej 140 a na czczo i przed każdym posiłkiem 70-90
a ja nie dostałam żadnego przykładowego menu tylko jedną kartkę a co jeść hasłami a czego nie zajmuje 3 linijki. aż żałuje że do niej poszłam. wg wszystkich informacji po 1h wynik nie powinien przekroczyć 180, a ja miałam 148
Załączniki
reklama
M@gda
Moderatorka
Wejdz na strone szpitala na karowej w warszawie tam.podobno maja wiecej informacji i menu na tydzien. Kiedys widzialam i tam smaczne rzeczy byly.a ja nie dostałam żadnego przykładowego menu tylko jedną kartkę a co jeść hasłami a czego nie zajmuje 3 linijki. aż żałuje że do niej poszłam. wg wszystkich informacji po 1h wynik nie powinien przekroczyć 180, a ja miałam 148