reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@allime udanej sesji zdjęciowej, wrzuć nam tu potem chociaż jedno zdjęcie! :)
@misianka odpoczywaj dzisiaj w takim razie i nie forsuj się.

Wszystkim życzę miłej niedzieli :)

Moja waga chyba się zepsuła - po tygodniu mniej o 2kg. Zważę się jutro. Dziwne. A już się cieszyła że mi trochę wagi przybyło...
Pogoda piękna więc chyba pojedziemy nad Wisłę pospacerować :) na obiad wymyśliłam że pojedziemy do naszego ulubionego lokalu wegańskiego, bo nie chce nam się dzisiaj siedzieć w kuchni, wystarczy że chlebek nowy dzisiaj zrobię. Moje cukry rano 78 a po małym śniadaniu 132 więc jest na razie dzisiaj ok.

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Wrzucę na pewno choć jadę na tą sesję dalej zaziebiona i z katarem więc mam nadzieję, że nie będę na każdym zdjęciu wyglądać jak Rudolf z czerwonym nosem ;) ale szkoda już mi było odwołać bo bardzo chciałam aby była w plenerze a z pogoda może już być różnie :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Allime to będzie świetna pamiątka [emoji846]
Zinc piękny cukier, a waga chyba jest możliwa jak zaczęłaś ograniczać węgle.
Misianka odpoczywaj zdrowo.
Padiq śliczny stół [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też witam się po weekendzie [emoji3] fajnie było spotkać się z przyjaciółmi bo od maja się nie widzieliśmy. Przywiozłam karton ubrań dla małej i łóżeczko chico next to me[emoji3] ich szkrab już siada więc dostawka się nie sprawdza . @allime jak tam udała się sesja? @padiq postaralas się dziewczyno[emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Halo halo jak tam mija Wam niedziela drogie Mamusie? :) coś tu cicho...
Zapomniałam Wam napisać że wczoraj cały dzień siedziałam nad listą wyprawkową dla mnie i dla bejbisia do szpitala i do domu - tzn pisałam tą listę, bo miałam trochę gotowców a trochę swoich notatek ze szkoły rodzenia. Tak więc teraz zabiorę się dopiero za kompletowanie rzeczy. Stwierdziłam że na początek skompletuję te do szpitala, bo wprawdzie mam nadzieję że nie urodzę za wcześnie, ale wiadomo? A jak u Was? Wy to już pewnie prawie wszystko macie? :)

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

@padiq też wczoraj robiam zapiekanki ale nie przy świecach hi hi
@allime dziękuje, ale to żaden talent :) życzę cudnej sesji i przepięknych zdjęć
u mnie też była piękna dziś pogoda i zamiast iść na spacerek z rodzinką to ja na balkonie drzwiczki na czarno malowałam z szafki z łazienki hi hi
miłego wieczorku

allime ! Udanej sesji zdjęciowej

Wszystkim życzę pięknego dnia.

My mamy dzisiaj w planach obiadek w knajpie ze znajomymi.

A wczoraj wieczorem zrobiłam dla mojego szczęścia kolację przy świecach. Co prawda danie mało wykwintne bo zapiekanki , ale i tak był pod wrażeniem.
Zobacz załącznik 824221
Alez klimat. Sprobowalby byc niezadowolony :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis pozno.
Wiadomo - niedziela :) Pogoda niesamowita, posiedzialam na balkonie, bylismy na spacerze. Kupilam tez kilka koszul w polecamym przez was TXM. Fajne sa :)

Zaczelam tez prasowanie, idzie mi jak krew z nosa :) mama sie smiala, ze dziecko szybciej zasika te uranka niz ja je poprasuje :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To było bardzo miłe spotkanie. Fajna knajpka z dobrym jedzonkiem. A nasza córeczka dostała prezenty.
IMG_20171001_205230.jpgIMG_20171001_205300.jpg

Załączniki

• IMG_20171001_205230.jpg
    IMG_20171001_205230.jpg
    475,4 KB · Wyświetleń: 106
  • IMG_20171001_205300.jpg
    IMG_20171001_205300.jpg
    441,7 KB · Wyświetleń: 118
Do góry