reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej wszystkim, ja nadal walczę z tymi swoimi problemami obrzękowymi i przez to siły na nic nie ma, a tu ciągle coś. Dziś chwila luzu, to też już mnie nosi z nudów bo siedzę sama w domu. Oj, ciężko mi ostatnio dogodzić... Piotrek za to się chyba nie nudzi bo już 4 dzień jak wierci się prawie non stop. :D

Ma może któraś ból pod łopatką podczas siedzenia? Nie mam pojęcia co to może być. Jak leżę lub stoję przechodzi ale tylko usiądę i po 5 min boli aż muszę wstać, co czasem dziwnie wygląda w towarzystwie, heh ;)

Tak poza tym narzekaniem, to u nas zaczął się wyprawkowy szał w końcu :)
Mam nadzieję, że dziś uda się więcej pobyć z Wami, a póki co, to miłego weekendu wszystkim życzę.
Ból pod łopatką może być też związany z napięciem przepony. Szczególnie jeśli ból odczuwasz jakby to była kreska pod łopatką. Jeśli inny rodzaj bólu to może też zablokowany odcinek piersiowy- np przez to, ze mamy wikszy biust lub inaczej juz teraz oddychamy. Przyczyn może być wiele. Również to może być nerwoból. Masz kogoś zaufanego do kogo moglabys sie z tym zwrocić?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, wczoraj z okazji dnia chłopaka mój A. dostał ode mnie swoją ulubioną pizzę i fajne skarpetki. Te skarpetki brzmią jak z czasów PRL ale tak mi się spodobały, że musiałam je kupić :)
Dzisiaj mamy intensywny dzień, najpierw jadę na makijaż a potem będziemy robić sesję brzuszkową :) a na koniec dnia może jeszcze szybkie odwiedziny u teściów bo dawno dawno nas tam nie było.
Także kochane trzymajcie kciuki aby zdjęcia wyszły ładne a ja Wam wszystkim życzę pięknego i miłego dnia. Pogoda zapowiada się cudna więc korzystajcie! :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

allime ! Udanej sesji zdjęciowej

Wszystkim życzę pięknego dnia.

My mamy dzisiaj w planach obiadek w knajpie ze znajomymi.

A wczoraj wieczorem zrobiłam dla mojego szczęścia kolację przy świecach. Co prawda danie mało wykwintne bo zapiekanki , ale i tak był pod wrażeniem.
IMG_20171001_095733.jpg

Załączniki

• IMG_20171001_095733.jpg
    IMG_20171001_095733.jpg
    242,3 KB · Wyświetleń: 531
allime ! Udanej sesji zdjęciowej

Wszystkim życzę pięknego dnia.

My mamy dzisiaj w planach obiadek w knajpie ze znajomymi.

A wczoraj wieczorem zrobiłam dla mojego szczęścia kolację przy świecach. Co prawda danie mało wykwintne bo zapiekanki , ale i tak był pod wrażeniem.
Zobacz załącznik 824221
Dzięki :)
Noooo piękna kolacja, fajny pomysł :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki
Ja dziś obolała jestem przeforsowałam się wczoraj z porządkami i dziś cierpię chyba cały dzień spędzę w łóżku
Dziewczyny życzę wam miłej niedzieli

reklama
@allime udanej sesji zdjęciowej, wrzuć nam tu potem chociaż jedno zdjęcie! :)
@misianka odpoczywaj dzisiaj w takim razie i nie forsuj się.

Wszystkim życzę miłej niedzieli :)

Moja waga chyba się zepsuła - po tygodniu mniej o 2kg. Zważę się jutro. Dziwne. A już się cieszyła że mi trochę wagi przybyło...
Pogoda piękna więc chyba pojedziemy nad Wisłę pospacerować :) na obiad wymyśliłam że pojedziemy do naszego ulubionego lokalu wegańskiego, bo nie chce nam się dzisiaj siedzieć w kuchni, wystarczy że chlebek nowy dzisiaj zrobię. Moje cukry rano 78 a po małym śniadaniu 132 więc jest na razie dzisiaj ok.

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Do góry