M@gda
Moderatorka
Piekne.
to kocyk bedzie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piekne.
Piekne.
to kocyk bedzie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ból pod łopatką może być też związany z napięciem przepony. Szczególnie jeśli ból odczuwasz jakby to była kreska pod łopatką. Jeśli inny rodzaj bólu to może też zablokowany odcinek piersiowy- np przez to, ze mamy wikszy biust lub inaczej juz teraz oddychamy. Przyczyn może być wiele. Również to może być nerwoból. Masz kogoś zaufanego do kogo moglabys sie z tym zwrocić?Hej wszystkim, ja nadal walczę z tymi swoimi problemami obrzękowymi i przez to siły na nic nie ma, a tu ciągle coś. Dziś chwila luzu, to też już mnie nosi z nudów bo siedzę sama w domu. Oj, ciężko mi ostatnio dogodzić... Piotrek za to się chyba nie nudzi bo już 4 dzień jak wierci się prawie non stop.
Ma może któraś ból pod łopatką podczas siedzenia? Nie mam pojęcia co to może być. Jak leżę lub stoję przechodzi ale tylko usiądę i po 5 min boli aż muszę wstać, co czasem dziwnie wygląda w towarzystwie, heh
Tak poza tym narzekaniem, to u nas zaczął się wyprawkowy szał w końcu
Mam nadzieję, że dziś uda się więcej pobyć z Wami, a póki co, to miłego weekendu wszystkim życzę.
Ekstra! Zazdroszczę talentutak kocyk
chodź mam już 6 dla niuni, ale ręcznie robionego nie więc ten będzie wyjątkowy o ile wyjdzie
Dziękiallime ! Udanej sesji zdjęciowej
Wszystkim życzę pięknego dnia.
My mamy dzisiaj w planach obiadek w knajpie ze znajomymi.
A wczoraj wieczorem zrobiłam dla mojego szczęścia kolację przy świecach. Co prawda danie mało wykwintne bo zapiekanki , ale i tak był pod wrażeniem.
Zobacz załącznik 824221