reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Maglik, @padiq dzięki, może i macie rację z tym nerwem. Na szczęście w poniedziałek wieczorem idę do neurologa po opinię o stanie zdrowia potrzebną do porodu, to podpytam przy okazji i o to.
Ja juz kilka razy mialam tak, ze ide ide i w pewnym momencie zaczyna mnie ppbolewac posladek i noga zaczynam kulec. Po jakims czasie to zazwyczaj przechodzilo, ale mega smieszne to bylo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny:) miłego dnia. Dzień chłopaka mówicie :p Haha moj mąż właśnie poodkurzal,pomyl podłogi i przestawia meble :D już będę mogła sobie spokojnie prasować i układać,tymczasem pranie następne się robi,o 15 jedziemy do sklepu obejrzeć wózki,bo się zdecydować nie możemy i jeszce nie zamówiliśmy z Polski,może tu kupimy. Ja dziś tylko obiadek zrobię a męża później nie ma to może wezmę się za to prasowanie i układanie w końcu :)

oj dziewczyny z wynikiem koncowym mojej robotki to moze troche potrwać, ponieważ jak juz kiedys pisałam miałam problemy z rekami i nie chce ich tak forsować a po szydełku bardziej mnie bolaly ale po malutku bede robic, moze sie wyrobie do porodu hi hi :)
Pozdrawia i milej soboty

początek
IMG_20170930_142231.jpg

Załączniki

• IMG_20170930_142231.jpg
    IMG_20170930_142231.jpg
    369,3 KB · Wyświetleń: 126
Witam się dopiero teraz. Ja nadal walczę z przeziębieniem. Niby katar po inchalacjach przeszedł ale jestem osłabiona i kaszel meczy. Pomaga mleko z czosnkiem masłem i miodem ale nie wiem czy przy cukrzycy należy to traktować jako osobny posiłek [emoji848]
Wygrzalam się, spociłam i trochę lepiej teraz się czuje. Ale jem rzadziej i chyba przez to lub przez to mleko po grochowce miałam 140 [emoji15]
@Zinc ja obstawiam pieczywo. Zauważyłam ze jak coś sama zrobię i jem to drugi dzień to wyższy mam cukier.

@M@gda dobrze ze kotek wrócił.

@maja1987 zdrowka dla syna.

@olka_l świetnie!! Tez bym chciała tak umieć.

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry