reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

a ja się wyspałam od 22 do 9, mąż na zwolnieniu to budzik nie dzswonił, tylko zaczyna mnie drapać w gardle,

@Magda, kot wróci, zobaczysz, a ja ostatnio popłakałam sie na kreskówce i nie mogłam się uspokoić, a ja w sumie nie wiem czy wolałabym cesarkę czy sn, i jednego i drugiego się boje, czas pokaże

reklama
Zinc ! Jak samopoczucie po zabiegu?
Dziękuję wszystko dobrze :) zrobiła mi lekarka zabieg od razu na oba oczy. Myślałam że nie dam rady i chciałam już jej powiedzieć że tylko jedno na razie, ale teraz cieszę się że już mam to z głowy! Uff :) teraz mam przyjść na kontrolę za 6tyg.

Muszę dzisiaj ponadrabiać o czym wczoraj pisałyście :)

Miłego dnia wszystkim i udanych wizyt!

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Wspaniałego dnia dziewczyny :)
Dziewczyny które dziś maja wizyty życzę wspaniałych wiadomości

Odnośnie termometru to ja mam z lidla i jeszcze mnie nie zawiódł
Hormony hmmm, mam tak samo jak Wy kochane nawet łzy mi lecą na reklamie, odnośnie spania to ja już mogę iść spać o 21 a rano o 7 mam problem aby otworzyć oczy i wstać

Miłego, słonecznego dnia życzę wszystkich :)
Ja też kupiłam ten termometr w Lidlu, ale mam wrażenie że on jakoś dziwnie mierzy, ale może się nauczę z niego korzystać :)

Dziewczyny mam slaby wieczor...

Wlasnie mi hormony odwalily... Poryczalam sie i posprzeczalam z mezem bo kot nie wrocilwczoraj na noc i dzis tez sie jeszcze nie pojawil i maz podsmiewal sie ze mnie ze sie martwie...
No i tak do dupy sie czuje uryczana, martwiaca sie waga dzidzi i niewracajacym kotem...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Magda nie przejmij się, przecież kot wróci, dziecko jeszcze nie wiadomo dokładnie jak duże będzie i jak będziesz rodzić. Ważne żeby było zdrowe. :) moje jest ciut mniejsze niż średnie wytyczne i też czasami się zastanawiam czy na pewno z nim dobrze.
Ja ostatnio się pory załamana się jak bóbr bo stłukłam miskę szklaną a najbardziej w tym chyba wkurzył mnie fakt że bardzo trudno mi się ją myło a właśnie kończyłam ją myć :D
A co do remontu to dacie radę nawet jak się przeciąganie, potem będziecie się śmiać z tego :) u mnie remont nawet się nie zaczął, 2 miesiące robiłam casting na ekipę remontową a teraz się okazuje, że moi rodzice, którzy mieli nam w tym pomóc chyba jednak nie będą mogli i nie wiadomo co robić. Najgorsze że przez to że jest tak blisko porodu musimy przygotować mieszkanie w którym mieszkamy, a na koncie pustki...
Tak więc każda z nas ma powody do załamki większe lub mniejsze ale przecież to wszystko nieważne w obliczu naszych rosnących w brzuchach dzieci :)

Ostatnia edycja:
Magda nie przejmij się, przecież kot wróci, dziecko nie wiadomo dokładnie jak duże będzie i jak będziesz rodzić. Ważne żeby było zdrowe. :) moje jest ciut mniejsze niż średnie wytyczne i też czasami się zastanawiam czy na pewno z nim dobrze.
Ja ostatnio się pory załamana jak bóbr bo stłukłam miskę szklaną a najbardziej w tym chyba wkurzył mnie fakt że bardzo trudno mi się ją młodych a właśnie już kończyła ją myć :D
A co remontu to dacie radę nawet jak się przeciąganie, potem będziecie się śmiać z tego :) u mnie remont nawet się nie zaczął, 2 miesiące robiłam casting na ekipę remontową a teraz się okazuje, że moi rodzice, którzy mieli nam w tym pomóc chyba jednak nie będą mogli i nie wiadomo co robić. Najgorsze że przez to że jest tak blisko porodu musimy przygotować mieszkanie w którym mieszkamy, a na koncie pustki...
Tak więc każda z nas ma powody do załamki większe lub mniejsze ale przecież to wszystko nieważne w obliczu naszych rosnących w brzuchach dzieci :)

Dzieki Zinc za pocieszenie. Zeby wam unaocznic troche o czym.mowie z remontem to wam pokaze.
Kuchnia:
1506671934-aaaaaa.jpeg

Lazienka:
1506671953-aaaaaa.jpeg

Salon:
1506671969-aaaaaa.jpeg

I moje centrum dowodzenia wszechswiatem :
1506672000-aaaaaa.jpeg

Nie pokazuje tego zeby sie licytowac, tylko zastanawiam sie czy nie porwalismy sie z motyka na slonce...

Ja dzis leze i sie wsłuchuje bo maly jakos strasznie spokojny od wczoraj jak zawsze daje popalic wieczor i rano to od wczoraj straszny len z niego tylko jakies delikatne musniecia co dluzszy czas. Zreszta to nawet mi sie nie cche nic robic a trzeba co na obiad wymyslic i ogarnac w mieszkaniu by sie przydalo...ale narazie leze

Nie pokazuje tego zeby sie licytowac, tylko zastanawiam sie czy nie porwalismy sie z motyka na slonce...

Rozpieruche macie za soba teraz już z górki poleci grubsze rzeczy zrobicie napewno nim dzidzia sie urodzi a reszte powolutku dokonczycie spokojnie.

Ja dzis leze i sie wsłuchuje bo maly jakos strasznie spokojny od wczoraj jak zawsze daje popalic wieczor i rano to od wczoraj straszny len z niego tylko jakies delikatne musniecia co dluzszy czas. Zreszta to nawet mi sie nie cche nic robic a trzeba co na obiad wymyslic i ogarnac w mieszkaniu by sie przydalo...ale narazie leze
Żeby dzidzia się poruszała zjedz coś słodkiego, albo pochodź trochę.
Ja mam obiad z głowy - nie mam go gdzie zrobić :D:D

reklama
Dzieki Zinc za pocieszenie. Zeby wam unaocznic troche o czym.mowie z remontem to wam pokaze.
Kuchnia:
1506671934-aaaaaa.jpeg

Lazienka:
1506671953-aaaaaa.jpeg

Salon:
1506671969-aaaaaa.jpeg

I moje centrum dowodzenia wszechswiatem :
1506672000-aaaaaa.jpeg

No narazie wygląda to jak po wybuchu bomby. Ale jeszcze zostało sporo czasu. Jak macie sensowną ekipę remontową to dadzą radę. Zresztą teraz nie ma wyjścia i remont trzeba doprowadzić do końca. Nawet jak czegoś nie dopniecie na ostatni guzik przed porodem nic się nie stanie.

Do góry