reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

a ja się wyspałam od 22 do 9, mąż na zwolnieniu to budzik nie dzswonił, tylko zaczyna mnie drapać w gardle,

@Magda, kot wróci, zobaczysz, a ja ostatnio popłakałam sie na kreskówce i nie mogłam się uspokoić, a ja w sumie nie wiem czy wolałabym cesarkę czy sn, i jednego i drugiego się boje, czas pokaże

reklama
Zinc ! Jak samopoczucie po zabiegu?
Dziękuję wszystko dobrze :) zrobiła mi lekarka zabieg od razu na oba oczy. Myślałam że nie dam rady i chciałam już jej powiedzieć że tylko jedno na razie, ale teraz cieszę się że już mam to z głowy! Uff :) teraz mam przyjść na kontrolę za 6tyg.

Muszę dzisiaj ponadrabiać o czym wczoraj pisałyście :)

Miłego dnia wszystkim i udanych wizyt!

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Wspaniałego dnia dziewczyny :)
Dziewczyny które dziś maja wizyty życzę wspaniałych wiadomości

Odnośnie termometru to ja mam z lidla i jeszcze mnie nie zawiódł
Hormony hmmm, mam tak samo jak Wy kochane nawet łzy mi lecą na reklamie, odnośnie spania to ja już mogę iść spać o 21 a rano o 7 mam problem aby otworzyć oczy i wstać

Miłego, słonecznego dnia życzę wszystkich :)
Ja też kupiłam ten termometr w Lidlu, ale mam wrażenie że on jakoś dziwnie mierzy, ale może się nauczę z niego korzystać :)

Dziewczyny mam slaby wieczor...

Wlasnie mi hormony odwalily... Poryczalam sie i posprzeczalam z mezem bo kot nie wrocilwczoraj na noc i dzis tez sie jeszcze nie pojawil i maz podsmiewal sie ze mnie ze sie martwie...
No i tak do dupy sie czuje uryczana, martwiaca sie waga dzidzi i niewracajacym kotem...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Magda nie przejmij się, przecież kot wróci, dziecko jeszcze nie wiadomo dokładnie jak duże będzie i jak będziesz rodzić. Ważne żeby było zdrowe. :) moje jest ciut mniejsze niż średnie wytyczne i też czasami się zastanawiam czy na pewno z nim dobrze.
Ja ostatnio się pory załamana się jak bóbr bo stłukłam miskę szklaną a najbardziej w tym chyba wkurzył mnie fakt że bardzo trudno mi się ją myło a właśnie kończyłam ją myć :D
A co do remontu to dacie radę nawet jak się przeciąganie, potem będziecie się śmiać z tego :) u mnie remont nawet się nie zaczął, 2 miesiące robiłam casting na ekipę remontową a teraz się okazuje, że moi rodzice, którzy mieli nam w tym pomóc chyba jednak nie będą mogli i nie wiadomo co robić. Najgorsze że przez to że jest tak blisko porodu musimy przygotować mieszkanie w którym mieszkamy, a na koncie pustki...
Tak więc każda z nas ma powody do załamki większe lub mniejsze ale przecież to wszystko nieważne w obliczu naszych rosnących w brzuchach dzieci :)

Ostatnia edycja:
Magda nie przejmij się, przecież kot wróci, dziecko nie wiadomo dokładnie jak duże będzie i jak będziesz rodzić. Ważne żeby było zdrowe. :) moje jest ciut mniejsze niż średnie wytyczne i też czasami się zastanawiam czy na pewno z nim dobrze.
Ja ostatnio się pory załamana jak bóbr bo stłukłam miskę szklaną a najbardziej w tym chyba wkurzył mnie fakt że bardzo trudno mi się ją młodych a właśnie już kończyła ją myć :D
A co remontu to dacie radę nawet jak się przeciąganie, potem będziecie się śmiać z tego :) u mnie remont nawet się nie zaczął, 2 miesiące robiłam casting na ekipę remontową a teraz się okazuje, że moi rodzice, którzy mieli nam w tym pomóc chyba jednak nie będą mogli i nie wiadomo co robić. Najgorsze że przez to że jest tak blisko porodu musimy przygotować mieszkanie w którym mieszkamy, a na koncie pustki...
Tak więc każda z nas ma powody do załamki większe lub mniejsze ale przecież to wszystko nieważne w obliczu naszych rosnących w brzuchach dzieci :)

Dzieki Zinc za pocieszenie. Zeby wam unaocznic troche o czym.mowie z remontem to wam pokaze.
Kuchnia:
1506671934-aaaaaa.jpeg

Lazienka:
1506671953-aaaaaa.jpeg

Salon:
1506671969-aaaaaa.jpeg

I moje centrum dowodzenia wszechswiatem :
1506672000-aaaaaa.jpeg

Nie pokazuje tego zeby sie licytowac, tylko zastanawiam sie czy nie porwalismy sie z motyka na slonce...

Ja dzis leze i sie wsłuchuje bo maly jakos strasznie spokojny od wczoraj jak zawsze daje popalic wieczor i rano to od wczoraj straszny len z niego tylko jakies delikatne musniecia co dluzszy czas. Zreszta to nawet mi sie nie cche nic robic a trzeba co na obiad wymyslic i ogarnac w mieszkaniu by sie przydalo...ale narazie leze

Nie pokazuje tego zeby sie licytowac, tylko zastanawiam sie czy nie porwalismy sie z motyka na slonce...

Rozpieruche macie za soba teraz już z górki poleci grubsze rzeczy zrobicie napewno nim dzidzia sie urodzi a reszte powolutku dokonczycie spokojnie.

Ja dzis leze i sie wsłuchuje bo maly jakos strasznie spokojny od wczoraj jak zawsze daje popalic wieczor i rano to od wczoraj straszny len z niego tylko jakies delikatne musniecia co dluzszy czas. Zreszta to nawet mi sie nie cche nic robic a trzeba co na obiad wymyslic i ogarnac w mieszkaniu by sie przydalo...ale narazie leze
Żeby dzidzia się poruszała zjedz coś słodkiego, albo pochodź trochę.
Ja mam obiad z głowy - nie mam go gdzie zrobić :D:D

reklama
Dzieki Zinc za pocieszenie. Zeby wam unaocznic troche o czym.mowie z remontem to wam pokaze.
Kuchnia:
1506671934-aaaaaa.jpeg

Lazienka:
1506671953-aaaaaa.jpeg

Salon:
1506671969-aaaaaa.jpeg

I moje centrum dowodzenia wszechswiatem :
1506672000-aaaaaa.jpeg

No narazie wygląda to jak po wybuchu bomby. Ale jeszcze zostało sporo czasu. Jak macie sensowną ekipę remontową to dadzą radę. Zresztą teraz nie ma wyjścia i remont trzeba doprowadzić do końca. Nawet jak czegoś nie dopniecie na ostatni guzik przed porodem nic się nie stanie.

Do góry