reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Maglik super ze wyniki sa dobre:)
Oli jaka dluga szyjka!wow:)i fajnie ze wszystko dobrze!
Kodap najwazniejsze ze jestes pod opieka juz!!:*

U nas tez wszystko pieknie:)Inka zdrowa,mimo ze ma jeszcze ta malutka torbelke jedna ale trudno.Waga 1825gram wiec wyszlo ze o tydz wieksza,czyli czeka mnie cesarka bo bedzie duza jak Leoś.Moge rodzic za 8 tyg!aaaa

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

U nas tez wszystko pieknie:)Inka zdrowa,mimo ze ma jeszcze ta malutka torbelke jedna ale trudno.Waga 1825gram wiec wyszlo ze o tydz wieksza,czyli czeka mnie cesarka bo bedzie duza jak Leoś.Moge rodzic za 8 tyg!aaaa

O kurczę to już duża pannica[emoji3] strasznie podoba mi się imię Inka

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Super że wszystko ok, ale duża już pannica :) ja cię kręcę ale ten czas leci - dopiero co się dowiadywałyśmy co będziemy mieć, pierwsze badania itp a terminy porodów zbliżają się i to dużymi krokami

Gratulacje duża dziewczynka :)

Ta ciąża rzeczywiście szybko zleciała zaraz na porodówkach będziemy i tuliły nasze maluszki
Ja jestem ciekawa ile moje wazy ale jutro się dowiem tak+ / - ile miej więcej

Wow! To juz prawie dwa kg? Szok[emoji3]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny doczytam was w domu. Jestem po badaniu, z dzidzia ok, moja szyjka dzi ponad 3cm wiec jest lepiej. Tylko... corcia wazy ok 1,7kg i jest w najwyzszym centylu wagowym. Pytalam lekarza jakiej wagi powinnam.sie spodziewac i... nieco mniej niz 4,5kg...

Powi wam, ze.jestem przerazona. Nie jestem duza, raczej wąska w biodrach... jak zapytalam czy mam szanse urodzic tak duze dziecko lekaxh mowi ze poki co jest ulozona glowka w gore i jak beszie tak rosla i szybko sie nie obroci, to poznoej ma male szanse na obrot, wiec zamiast dywagowac czy dam rade urodzic naturalnie to raczej powinnam nastawic sie na cesarke...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny doczytam was w domu. Jestem po badaniu, z dzidzia ok, moja szyjka dzi ponad 3cm wiec jest lepiej. Tylko... corcia wazy ok 1,7kg i jest w najwyzszym centylu wagowym. Pytalam lekarza jakiej wagi powinnam.sie spodziewac i... nieco mniej niz 4,5kg...

Powi wam, ze.jestem przerazona. Nie jestem duza, raczej wąska w biodrach... jak zapytalam czy mam szanse urodzic tak duze dziecko lekaxh mowi ze poki co jest ulozona glowka w gore i jak beszie tak rosla i szybko sie nie obroci, to poznoej ma male szanse na obrot, wiec zamiast dywagowac czy dam rade urodzic naturalnie to raczej powinnam nastawic sie na cesarke...

Magda lepiej takie duże dziecko urodzić przez cc niż sn

reklama
Do góry