ariska
Fanka BB :)
dziewczyny podrzuccie link gdzie zamówić rzeczy higieniczne podpasi podkłady majtki itp?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja ostatnio sporo spaceruje. Ładna pogoda się zrobiła to sobie trochę chodzę. W domu nic nie robię, bo rozkute wszystko i tylko te spacery mi zostały, albo załatwianie jakichś spraw na mieście.Tez mam jakiś spadek energii. Najchętniej bym spala. Moze to i dobrze bo jak sie ostatnio zmobilizować i dałam czadu to mialam twardy i obolaly brzuch. Przed porodem jeszcze wrócą siły ☺. A teraz jak potrzebujesz odpoczynku to odpoczywaj. Masz usprawiedliwienie
Ależ fajna panterka
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zamawialam w geminidziewczyny podrzuccie link gdzie zamówić rzeczy higieniczne podpasi podkłady majtki itp?
Te maleńkie podusie są super. Ale jakoś nie do końca przekonuje mnie to łóżeczko. Dla mnie idea kokonu, jest taka, żeby dziecku wydawało się, że jest przytulane, bo czuje dookoła siebie ograniczenie, a w tym łóżeczku jeszcze dużo wolnego miejsca jest.Ja tez myślę o takim łóżeczku przenośnym zamiast kokona Link do: Łóżeczka przenośne dla dzieci i niemowląt - Sklep Baby Stars
Teraz dodatkowo maja promocje, dorzucają do niego kocyk i poduszkę za 36 zł. Nie wiem czy się nie skuszę. A Wy co o nim myślicie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom