reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja wiem. Ale skad ona taka duza jak ja +8kg jestem.
może geny z którejś ze str odziedziczyła i tam też rodziły się takie duże dzieci ale jeszcze tak waga się nie przejmuj

Tak ja ja pierwszego urodziłam 2800 a drugi 3100 a teraz to nawet myśleć o wadze nie chcę i tak mi powiedzą przed samym porodem ile dziecko waży

No rosna te dzieciaczki kurcze leci ten czas masakra.☺ Ja dzis mialam miły dzień dostałam bukieto meża co prawda przeprosinowy bo troche oststnio mi zaszedl za skóre ale żeby aż bukiet to nie musial ale sie ucieszylam bo dawno kwiatkow nie dostałam. Potem na spacerek i na gofra poszlismy ☺.

Madzia a w ktorym jestes tyg?
Ja ze wzgledu na waskie biodra i duze dzieci niestety tez cc..
Kosa milo mi ze Ci sie imie podoba:)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

może geny z którejś ze str odziedziczyła i tam też rodziły się takie duże dzieci ale jeszcze tak waga się nie przejmuj

Tak ja ja pierwszego urodziłam 2800 a drugi 3100 a teraz to nawet myśleć o wadze nie chcę i tak mi powiedzą przed samym porodem ile dziecko waży
U mnie nie pamiętam, żeby ktoś był duży, mąż też rodził się ok 3200. Nie pamięta jak rodzeństwo, ale chyba nie aż taki.

Madzia a w ktorym jestes tyg?
Ja ze wzgledu na waskie biodra i duze dzieci niestety tez cc..
Kosa milo mi ze Ci sie imie podoba:)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro równo 29tc.
W następny piątek usg 30tc i może na tych pomiarach bedzie nieco mniejsza...

hej babeczki,

@padiq zamówiłam dwie koszule, więc dzięki za namiary. Ceny super przystępne. Wzięłam L, choć noszę M-kę. Opinie były że rozmiarówka nie trzyma się prawdy. Zobaczę zatem jak odbiorę.
Magda ja rodzę na Karowej po raz kolejny. Twoja sala fajnie się prezentuje, mam nadzieję, że trafisz na fajniejszy kolor.
kodap trzymam kciuki za dobre wyniki leczenia.

Duże te wasze dzieciaki, moje dziecię ma ok 950 g. pewnie będzie maluchem jak dwoje pozostałych.

Hej dziewczyny.
Gratuluje dobrych wiesci,duże dzieciątka już macie ;) i
@M@gda to faktycznie duża dzidzia ci rośnie, jesteśmy w tym samym tyg :) ciekawe jak moje małe duże będa i czy będę mogła urodzić naruralnie,jeśli biodra maja znaczenie to ja mam szerokie dość,ale zobaczymy jak to będzie z dwójka,
ja dziś byłam u dermatologa,bo mnie wysypało na buzi trochę i dostałam krem i mam nadzieje pomoże trochę,potem zakupy w ikei i innych dziecięcych sklepach. Teraz leżę i mnie tak plecy bolą:( jutro wizyta u położnej,ale ja zasnąć nie mogę przez te plecy:eek: a moj mąż,ze ja to lubię spać rano,a ja śpię rano,bo cała noc się wiercę ehh i wtedy nad ranem zasypiam tak.
Miłej nocy

Hej dziewczyny.
Gratuluje dobrych wiesci,duże dzieciątka już macie ;) i
@M@gda to faktycznie duża dzidzia ci rośnie, jesteśmy w tym samym tyg :) ciekawe jak moje małe duże będa i czy będę mogła urodzić naruralnie,jeśli biodra maja znaczenie to ja mam szerokie dość,ale zobaczymy jak to będzie z dwójka,
ja dziś byłam u dermatologa,bo mnie wysypało na buzi trochę i dostałam krem i mam nadzieje pomoże trochę,potem zakupy w ikei i innych dziecięcych sklepach. Teraz leżę i mnie tak plecy bolą:( jutro wizyta u położnej,ale ja zasnąć nie mogę przez te plecy:eek: a moj mąż,ze ja to lubię spać rano,a ja śpię rano,bo cała noc się wiercę ehh i wtedy nad ranem zasypiam tak.
Miłej nocy
A jaki będziesz miała poród zaplanowaną cc czy sn ???

reklama
Do góry