reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witam się i ja[emoji3] ja dzisiaj miałam pobudkę o 3 i jakoś nie mogłam usnąć. Oczywiście jak już przed 5 padlam to córka o 7 wstała głodna i cóż trzeba było wstać i robić śniadanko. @padiq a Ty masz jakąś ułożoną dietę przez kogoś? Ja idę na cukier w środę i mam nadzieję że będzie ok bo i ja i dieta to tragedia. [emoji57]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja[emoji3] ja dzisiaj miałam pobudkę o 3 i jakoś nie mogłam usnąć. Oczywiście jak już przed 5 padlam to córka o 7 wstała głodna i cóż trzeba było wstać i robić śniadanko. @padiq a Ty masz jakąś ułożoną dietę przez kogoś? Ja idę na cukier w środę i mam nadzieję że będzie ok bo i ja i dieta to tragedia. [emoji57]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam konkretnej diety ułożonej pod siebie. Dostałam broszurę informacyjną i wytyczne co jeść , czego unikać, częstotliwość posiłków itp.
Trzymam kciuki żebyś dietę mogła omijać z daleka.

Dzień dobry [emoji5] ja już na nogach od rana.
@padiq super ze takie dobre wyniki. Powiem Ci ze ja po obiedzie mam do 100 czasami do 110. Najwiecej po kolacji chyba sobie pozwalam Haha. Wczoraj jadłam takie skrzydełka z kurczaka ale mrożone z piekarnika i brownie i super cukier. Mnie wywaliło jak do tej pory po kiwi, kalarepce i omlecie ale to dwa razy przekroczyłam przez trzy tygodnie takto się trzymam norm. Chałka tez super wiec będę jeść czasami. Damy radę [emoji5]

@kosa1212 będę trzymać kciuki za wyniki, napewno będą super i obejdzie się bez diety.

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A nie myslisz o L4? Juz kazdy elkaz ci wypisze. Jest.100% platne, wiec nic nie tracisz.
Co do spania to spie niezle ale akurat wczoraj nie moglam zasnac i dzis obudzilismy sie o 8 20 a na 9 byla szkola rodzenia. Zdążyliśmy :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze miesiac. :rofl2: Takie byly ustalenia. Dopoki wszystko jest ok to nie bede zmieniac :tak: a czas tak szybko leci ze to az niesamowite. Moze to wlasnie przez prace? Mysle ze dzieki pracy mam mniej glupich mysli i pomysłów.
Wczoraj bylam w Mamamaville. Straszne tlumy. Pelno wozkow. Ciezko bylo sie tam poruszac. Ale w porownaniu z poprzednimi w maju czy czerwcu -nie pamiętam nazwy- to o wiele fajniejsze. Wrocilam do domu z kocysiem i..... Z.... Szumisiem :-p a tata dobral dla siebie książki edukacyjne. Mysle ze nie zaszkodza :-) :)

Dziewczyny, a jesteście na insulinie, czy sama dieta? I ile razy dziennie sprawdzacie cukier glukometrem? Bo wyniki naprawdę super :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry wszystkim. Ja zasnęłam w nocy chyba po 3 dopiero,było tak gorąco w domu i kaszel mnie męczył i ból pleców,wzięłam paracetamol i dopiero zasnęłam,jutro wybieram się do lekarza znów,bo to maskara z tym kaszlem :(
@padiq smacznego,ja tez mam spagetti dziś :) @Maglik a to b.fajny wynalazek,koniecznie wypróbuj,wyglada na comfortowy dla dziecka,fajny.
A co myślicie o podgrzewaczu do butelek?mam zamiar kupić,taki dodatkowy gadżet canpol babies,niedrogi a może się przydać.
Miłego dnia!:) u mnie dziś słoneczko

Marti a Ty planujesz karmić piersią? Jeśli tak to podgrzewacz jest raczej zbędny.
Przy karmieniu butelka, albo mieszanym to na pewno bardzo przydatny gadzecik.

Marti a Ty planujesz karmić piersią? Jeśli tak to podgrzewacz jest raczej zbędny.
Przy karmieniu butelka, albo mieszanym to na pewno bardzo przydatny gadzecik.

Planuje,ale to nigdy nie wiadomo jak to wyjdzie jeszcze przy bliźniakach dlatego wole się zaopatrzyć,to nie droga rzecz a można tez później jedzonko dla maluchów podgrzewać jakies słoiczki itd.

reklama
No tak przy dwójce to różnie może być. Ja faktycznie podgrzewacz używałam później do słoiczków, więc i tak się nie zmarnuje[emoji846]

Do góry