reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, jak odplamiacie ubranka dla takich malenstw? Dostalam kilka ciuszkow od znajomej i ze 2 sztuki przydaloby sie odplamic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez takich pare mam i tez vanish a potem jeszcze raz w proszku dla dzieci chociaz czytalam ze lovella ma fajny odplamiacz i jak znajde w sklepie i nie zabije cena to kupie.

Cześć ja wczoraj wieczorem też popełniłam mannę z sokiem malinowym, dobrze, że nie wchodziłam na forum, bo chyba jeszcze głód by mi się włączył.Polecam Wam mydelko do odplamiania dr Beckmana
Link do: DR BECKMANN 100g Mydełko do odplamiania - bdsklep.pl – najniższe ceny, zakupy z dostawą do domu

Można je kupić w np. Rossmannie i kosztuje kilka zł

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O, to na to tez zwrócę uwage. Rossmana ma akurat blisko :)

Cześć ja wczoraj wieczorem też popełniłam mannę z sokiem malinowym, dobrze, że nie wchodziłam na forum, bo chyba jeszcze głód by mi się włączył.Polecam Wam mydelko do odplamiania dr Beckmana
Link do: DR BECKMANN 100g Mydełko do odplamiania - bdsklep.pl – najniższe ceny, zakupy z dostawą do domu

Można je kupić w np. Rossmannie i kosztuje kilka zł

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja zainstalowałam aplikację na telefonie Rossmann i właśnie w poniedziałek zrobiłam zakupy na 400zł i dziś czekam na kuriera hehh bo zamówiłam sobie do domku :-)

Zachecilas mnie. Zobacze ten sernik z dynia. U mnie problem z ciastami jest taki, ze nie ma.kto teraz jesc. Mama sie odchudza, chodzi co tydzien do dietetetyka (bardzo jej kibicuje, wiec nie kusze jej niczym slodkim), u mnie w domu remont, wiec ja mieszkam u mamy a maz w tym remoncie :) i on tez nie zje, bo daleko, babcia nie przepada za.eksperymentami...

Jedyna opcja to ze bratu upieke jak na weekend przyjedzie, bo urodziny mial wczoraj.

Ja tez mam zawsze ten problem. Narzeczony średnio lubi a mieszkamy tu sami i potem jest tak ze on zje jeden kawałek a ja resztę [emoji87][emoji85] teraz przy tej cukrzycy nie pieke za dużo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, jak odplamiacie ubranka dla takich malenstw? Dostalam kilka ciuszkow od znajomej i ze 2 sztuki przydaloby sie odplamic.

Polecam odplamiacz Lovella . Radzi sobie znakomicie z trudnymi plamami nie tylko na ubrankach dla dzieci.

reklama
Byłam u lekarza znowu średnie wyniki moczu więc skończyło się na antybiotyku, a za tydzień usg szyjki macicy bo twardnieje mi wieczorami brzuch więc lekarka chce zobaczyć czy szyjka się nie skraca

Do góry