reklama
Dziewczyny, jak odplamiacie ubranka dla takich malenstw? Dostalam kilka ciuszkow od znajomej i ze 2 sztuki przydaloby sie odplamic.
No ja tez mam podobny problem. Plan mam taki zeby uprac je normalnie z Vaniszem a potem drugi raz w plynie dla dzieci.
Cześć ja wczoraj wieczorem też popełniłam mannę z sokiem malinowym, dobrze, że nie wchodziłam na forum, bo chyba jeszcze głód by mi się włączył.Polecam Wam mydelko do odplamiania dr Beckmana
Link do: DR BECKMANN 100g Mydełko do odplamiania - bdsklep.pl – najniższe ceny, zakupy z dostawą do domu
Można je kupić w np. Rossmannie i kosztuje kilka zł
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Link do: DR BECKMANN 100g Mydełko do odplamiania - bdsklep.pl – najniższe ceny, zakupy z dostawą do domu
M@gda
Moderatorka
O to poszukam. Kupilabym moze mala buteleczke.Tez takich pare mam i tez vanish a potem jeszcze raz w proszku dla dzieci chociaz czytalam ze lovella ma fajny odplamiacz i jak znajde w sklepie i nie zabije cena to kupie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
O, to na to tez zwrócę uwage. Rossmana ma akurat bliskoCześć ja wczoraj wieczorem też popełniłam mannę z sokiem malinowym, dobrze, że nie wchodziłam na forum, bo chyba jeszcze głód by mi się włączył.Polecam Wam mydelko do odplamiania dr Beckmana
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Cześć ja wczoraj wieczorem też popełniłam mannę z sokiem malinowym, dobrze, że nie wchodziłam na forum, bo chyba jeszcze głód by mi się włączył.Polecam Wam mydelko do odplamiania dr Beckmana
Ja zainstalowałam aplikację na telefonie Rossmann i właśnie w poniedziałek zrobiłam zakupy na 400zł i dziś czekam na kuriera hehh bo zamówiłam sobie do domku :-)
Zachecilas mnie. Zobacze ten sernik z dynia. U mnie problem z ciastami jest taki, ze nie ma.kto teraz jesc. Mama sie odchudza, chodzi co tydzien do dietetetyka (bardzo jej kibicuje, wiec nie kusze jej niczym slodkim), u mnie w domu remont, wiec ja mieszkam u mamy a maz w tym remoncie i on tez nie zje, bo daleko, babcia nie przepada za.eksperymentami...
Jedyna opcja to ze bratu upieke jak na weekend przyjedzie, bo urodziny mial wczoraj.
Ja tez mam zawsze ten problem. Narzeczony średnio lubi a mieszkamy tu sami i potem jest tak ze on zje jeden kawałek a ja resztę [emoji87][emoji85] teraz przy tej cukrzycy nie pieke za dużo.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
padiq
Fanka BB :)
Dziewczyny, jak odplamiacie ubranka dla takich malenstw? Dostalam kilka ciuszkow od znajomej i ze 2 sztuki przydaloby sie odplamic.
Polecam odplamiacz Lovella . Radzi sobie znakomicie z trudnymi plamami nie tylko na ubrankach dla dzieci.
reklama