reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@padiq mam poduszke ciazowa,bez niej to nie wiem jak bym w ogóle spała. Ale teraz to już nawet ona zaczyna mnie wkurzać i nie mogę znaleźć sobie wygodnej pozycji żeby było kręgosłupowi lżej. Wcześniej miałam tak w dole pleców bóle bardziej to poduszka mi pomagała,ale teraz to już kręgosłup boli i nie mogę sobie miejsca znaleźć :oo2:

reklama
Wygląda jak kurczaczek :):) Taka żółciutka.

Tak Haha ale jest pyszna. Co prawda w tym roku jedna wywalilam na podłogę a druga mi średnio wyszła ale mi w ciąży mało co wychodzi z kulinarnych rzeczy. Po za tym zamieniłam make kupiłam jakiś niemiecki mix bezglutenowy i wyszła ciut twarda ale w tamtym roku to się nią zajadalismy. Polecam tez z tej strony sernik z dynia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Haha ale jest pyszna. Co prawda w tym roku jedna wywalilam na podłogę a druga mi średnio wyszła ale mi w ciąży mało co wychodzi z kulinarnych rzeczy. Po za tym zamieniłam make kupiłam jakiś niemiecki mix bezglutenowy i wyszła ciut twarda ale w tamtym roku to się nią zajadalismy. Polecam tez z tej strony sernik z dynia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zachecilas mnie. Zobacze ten sernik z dynia. U mnie problem z ciastami jest taki, ze nie ma.kto teraz jesc. Mama sie odchudza, chodzi co tydzien do dietetetyka (bardzo jej kibicuje, wiec nie kusze jej niczym slodkim), u mnie w domu remont, wiec ja mieszkam u mamy a maz w tym remoncie :) i on tez nie zje, bo daleko, babcia nie przepada za.eksperymentami...

Jedyna opcja to ze bratu upieke jak na weekend przyjedzie, bo urodziny mial wczoraj.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry