@padiq mam poduszke ciazowa,bez niej to nie wiem jak bym w ogóle spała. Ale teraz to już nawet ona zaczyna mnie wkurzać i nie mogę znaleźć sobie wygodnej pozycji żeby było kręgosłupowi lżej. Wcześniej miałam tak w dole pleców bóle bardziej to poduszka mi pomagała,ale teraz to już kręgosłup boli i nie mogę sobie miejsca znaleźć
reklama
@chucherko , @Karolcia1992 powodzenia na wizytach
To daj
Ja co prawda w kuchni mało szaleje, chyba, że mi się coś zachce tak jak dziś. Ale może akurat przepis mnie zaczaruje
Link do: Wegańska chałka z dynią. Lekcja jak zapleść chałkę krok po kroku :) - Lawendowy Dom
Polecam przepisy z tej strony. Dużo z nich korzystam. Tam sa pyszne ciasteczka maślane. Tez muszę zrobić ale z innej maki i mniej cukru dam [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Wygląda jak kurczaczek Taka żółciutka.Link do: Wegańska chałka z dynią. Lekcja jak zapleść chałkę krok po kroku :) - Lawendowy Dom
Polecam przepisy z tej strony. Dużo z nich korzystam. Tam sa pyszne ciasteczka maślane. Tez muszę zrobić ale z innej maki i mniej cukru dam [emoji5]
Wygląda jak kurczaczek Taka żółciutka.
Tak Haha ale jest pyszna. Co prawda w tym roku jedna wywalilam na podłogę a druga mi średnio wyszła ale mi w ciąży mało co wychodzi z kulinarnych rzeczy. Po za tym zamieniłam make kupiłam jakiś niemiecki mix bezglutenowy i wyszła ciut twarda ale w tamtym roku to się nią zajadalismy. Polecam tez z tej strony sernik z dynia.
M@gda
Moderatorka
Zachecilas mnie. Zobacze ten sernik z dynia. U mnie problem z ciastami jest taki, ze nie ma.kto teraz jesc. Mama sie odchudza, chodzi co tydzien do dietetetyka (bardzo jej kibicuje, wiec nie kusze jej niczym slodkim), u mnie w domu remont, wiec ja mieszkam u mamy a maz w tym remoncie i on tez nie zje, bo daleko, babcia nie przepada za.eksperymentami...Tak Haha ale jest pyszna. Co prawda w tym roku jedna wywalilam na podłogę a druga mi średnio wyszła ale mi w ciąży mało co wychodzi z kulinarnych rzeczy. Po za tym zamieniłam make kupiłam jakiś niemiecki mix bezglutenowy i wyszła ciut twarda ale w tamtym roku to się nią zajadalismy. Polecam tez z tej strony sernik z dynia.
Jedyna opcja to ze bratu upieke jak na weekend przyjedzie, bo urodziny mial wczoraj.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Glukoza powinna być na czczo.Dziewczyny jutro ide na glukoze rano mialyscie jakies zalecenie przed testem? Np czy jesc cos czy niejesc itp.?
reklama