reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja jestem ciekawa za ile mnie lekarz zaprosi na wizytę bo najpierw było co 4 tyg teraz 5 tyg a po następnej jestem ciekawa za ile

No i wlasnie o to chodzi. To wieczne czekanie na wizyte :-) poltora.. No dwa tygodnie to jest max ile mam spokojna glowe ze wszystko jest ok. A potem odliczanie dni do wizyty. Regulaminowo powinna byc wizyta od poczatku ciazy co dwa tygodnie. A w trzecim trymestrze co tydzien. I glowa bylaby lzejsza o polowe :p

reklama
No i wlasnie o to chodzi. To wieczne czekanie na wizyte :-) poltora.. No dwa tygodnie to jest max ile mam spokojna glowe ze wszystko jest ok. A potem odliczanie dni do wizyty. Regulaminowo powinna byc wizyta od poczatku ciazy co dwa tygodnie. A w trzecim trymestrze co tydzien. I glowa bylaby lzejsza o polowe :p
Ja mieszkam w Szwecji i jestem w ciąży bliźniaczej i tu w ogóle rzadko mam wizytę z położna raz na dwa miesiące chyba i to samo usg,ale teraz pod koniec to już chyba częściej będą nie wiem :/

A mi się wydaje że ja powinnam mieć częściej wizyty z powodu tej wady genetycznej pępowiny aby częściej kontrolować serduszko małej czy na pewno jest ok i dlatego tez zdecydowałam się te III badanie prenatalne bo nawet doktorku która robiła połówkowe mówiła aby sprawdzić nawet teraz też będzie wykonywała

reklama
Przez te wasz kasze mannę zachciało mi się kisiel i nie mam teraz gdzie kupić bo do nocnego nie pójdę za dużo meneli o tej porze tam przesiaduje
Ja mam pełno cytrynowych :D z Polski,bo tu nigdzie nie mogę znaleźć,chcesz to ci odstąpię hehe. A możesz tez sama zrobić kisiel jak masz mąkę ziemniaczana, jakiś sok.

Do góry