reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
No właśnie co tu taka cisza???

@Gosik96 ciekawe z tymi ogórkami, ja właśnie zjadłam kapustę kiszoną, ciekawe jaki wynik po niej będzie. Taką miałam na nią ochotę że aż mi się uszy trzęsły! [emoji5] Jak wychodzę to staram się brać ze zobą coś do pudełka np mleko owsiane z płatkami orkiszowymi, orzechami, morwą, jakieś owoce czasem do tego. Staram się trzymać godzin ale nie aż do takiego stresu, pamiętaj że stres też podnosi cukier [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez będę musiała tak robić bo stres mnie zje w końcu. I masz racje ze podnosi cukier. Twoje posiłki brzmią bardzo smacznie. Ja robię owsiankę z cynamonem, siemię lnianym, amarantusem, mixem orzechów i jabłkiem. Mogę to zajadać ciagle albo zamiast owsianki jogurt grecki. Po kapuście powinno być dobrze. Ostatnio jadłam kapuśniak z ziemniakami i cukier super. Jutro chyba fasolkę po bretońsku będę robić [emoji5]

Jak masz jakieś smaczne przepisy to prosze napisz. Z chęcią skuszę się na coś nowego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_3889.JPG
A u mnie manna dzień trzeci ,mniam :p
Smacznego @M@gda ja tez nie mogłam się powstrzymać żeby nie jeść tak późno i sobie ugotowałam ta mannę :D

Załączniki

• IMG_3889.JPG
    IMG_3889.JPG
    398,8 KB · Wyświetleń: 400
reklama
Do góry