reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
No właśnie co tu taka cisza???

@Gosik96 ciekawe z tymi ogórkami, ja właśnie zjadłam kapustę kiszoną, ciekawe jaki wynik po niej będzie. Taką miałam na nią ochotę że aż mi się uszy trzęsły! [emoji5] Jak wychodzę to staram się brać ze zobą coś do pudełka np mleko owsiane z płatkami orkiszowymi, orzechami, morwą, jakieś owoce czasem do tego. Staram się trzymać godzin ale nie aż do takiego stresu, pamiętaj że stres też podnosi cukier [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez będę musiała tak robić bo stres mnie zje w końcu. I masz racje ze podnosi cukier. Twoje posiłki brzmią bardzo smacznie. Ja robię owsiankę z cynamonem, siemię lnianym, amarantusem, mixem orzechów i jabłkiem. Mogę to zajadać ciagle albo zamiast owsianki jogurt grecki. Po kapuście powinno być dobrze. Ostatnio jadłam kapuśniak z ziemniakami i cukier super. Jutro chyba fasolkę po bretońsku będę robić [emoji5]

Jak masz jakieś smaczne przepisy to prosze napisz. Z chęcią skuszę się na coś nowego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_3889.JPG
A u mnie manna dzień trzeci ,mniam :p
Smacznego @M@gda ja tez nie mogłam się powstrzymać żeby nie jeść tak późno i sobie ugotowałam ta mannę :D

Załączniki

• IMG_3889.JPG
    IMG_3889.JPG
    398,8 KB · Wyświetleń: 405
reklama
Do góry