M@gda
Moderatorka
OM, nom, nom - DZIĘKIMagda smacznego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OM, nom, nom - DZIĘKIMagda smacznego
No właśnie co tu taka cisza???
@Gosik96 ciekawe z tymi ogórkami, ja właśnie zjadłam kapustę kiszoną, ciekawe jaki wynik po niej będzie. Taką miałam na nią ochotę że aż mi się uszy trzęsły! [emoji5] Jak wychodzę to staram się brać ze zobą coś do pudełka np mleko owsiane z płatkami orkiszowymi, orzechami, morwą, jakieś owoce czasem do tego. Staram się trzymać godzin ale nie aż do takiego stresu, pamiętaj że stres też podnosi cukier [emoji6]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, każda z Was pod koniec ciąży będzie miała częściej wizyty? Bo z mojej rozpiski nic takiego nie wynika :/
Ja już mam wizyty co 2tyg.Dziewczyny, każda z Was pod koniec ciąży będzie miała częściej wizyty? Bo z mojej rozpiski nic takiego nie wynika :/
To daj@M@gda smacznego!! Jak lubisz dynie mogę dać Ci przepis na pyszna chałkę z dyni
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wygląda nieźle, gdybym nie wiedziała, że to manna to nabrałabym na to ochotyZobacz załącznik 823051 A u mnie manna dzień trzeci ,mniam
Smacznego @M@gda ja tez nie mogłam się powstrzymać żeby nie jeść tak późno i sobie ugotowałam ta mannę