reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Jestem po wizycie u diabetologa. Fajnie bo trafiłam do lekarza który pracuje w poradni dla ciężarówek.
Dostałam glukometr i mam 4 razy dziennie mierzyć cukier. Oczywiście też mam
wytyczne co do diety.

Będę dzisiaj piec to brownie. Mniam

reklama
Jestem po wizycie u diabetologa. Fajnie bo trafiłam do lekarza który pracuje w poradni dla ciężarówek.
wytyczne co do diety.

A wyslesz ? :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

wytyczne co do diety.

1505835558228760889642.jpg

Melduję się po wizycie. Synek waży 1103g zdrowiutki chlopak. Jak narazie ułożony jest główka do góry,ale ma jeszcze czas i miejsce żeby się przekręcić. Wstydzioch mały za każdym razem zasłania się rączkami, i lekarz poraz kolejny powiedział że to będzie mały akrobata,bo nóżki trzyma za główka. Nie wiem jak to robi ale skoro mu tak wygodnie to niech tak bedzie. Wizyty teraz będę miała co 2 tyg. Ktg ok

Załączniki

• 1505835558228760889642.jpg
    1505835558228760889642.jpg
    454,3 KB · Wyświetleń: 436
Czasami mam cały dzień super wyniki, a czasami coś wyskoczy wyżej...

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam to samo. Wczoraj na kolacje do kanapki zjadłam kalarepkę i wynik 129 a rano 94, a norma na czczo do 95 [emoji15] to napewno ta kalarepka tak podziałała!!

Takie głupie rzeczy potrafią mi podnieść. Ale zauwazylam ze ogórki gruntowe mi obniżają jak jem je do śniadania czy kolacji.
A jak sobie radzisz jak gdzieś wychodzisz. Ja właśnie byłam na mieście i w korku utkwiłam i aż się popłakałam w aucie bo 45 min spóźnienia miałam z podwieczorkiem Ehh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 823007
Melduję się po wizycie. Synek waży 1103g zdrowiutki chlopak. Jak narazie ułożony jest główka do góry,ale ma jeszcze czas i miejsce żeby się przekręcić. Wstydzioch mały za każdym razem zasłania się rączkami, i lekarz poraz kolejny powiedział że to będzie mały akrobata,bo nóżki trzyma za główka. Nie wiem jak to robi ale skoro mu tak wygodnie to niech tak bedzie. Wizyty teraz będę miała co 2 tyg. Ktg ok
Jaka ładna buzinka super☺

reklama

Hahaha nie ma tak dobrze.
A tak serio to z dzisiejszego pieczenia nici. Nie udało mi się kupić czegoś w zastępstwie cukru i mąki pełnoziarnistej.
Mamy za to wanienkę ze stelażem , ręczniki i stos ubranek.

Do góry