tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Superowe a ty będziesz miała chłopców czy dziewczynki czy chłopca i dziewczynkę wybacz zapomniałam
Dwóch chłopaków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Superowe a ty będziesz miała chłopców czy dziewczynki czy chłopca i dziewczynkę wybacz zapomniałam
Co do leginsów z LIDLA nie narzekam fajne jakościowe mam kilka parA widziałyście że jeszcze leginsy i biustonosze ciążowe będą? Ciekawe jak jakościowo
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja widzialam tez dzieciece w gazetce aldiego. Jesli ktoras ma aldiego w miescie moze sobie gazetke sprawdzic.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny dzięki za cynk o ciuszkach w Lidlu, może uda się coś upolowac[emoji846]
a któras z Was ma może też ręczniki z kapturkiem lidlowe, bo mają fajna cenę tylko czy wchłaniają dobrze wodę?
Jeszcze mam pytanie o materac do łóżeczka - jaki rodzaj planujecie kupić?
Śliczne te ubranka. Też muszę zajrzeć do Auchan
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ależ Ci zazdroszczę ja też mam nakrętkę na mannę a nie mogę Prz tą cukrzycę... Buuu...A ja mam ostatnio chętkę na mannę z malinami i już drugi dzień wieczorem sobie zajadam,pycha [emoji14]
@chucherko to kawał dzidzi super