M@gda
Moderatorka
Hej dziewczyny
Co za dzień jakiś koszmar nic po prostu mi się dziś nie chciało bym jak mogła to bym go przespała ale to nie realne jest i jeszcze ten ból głowy ale to wszystko przez tą paskudna pogodę
Już nie mówiąc o tym że coraz częściej mnie brzuch pobolewa na zmianę z krzyże, dobrze że za tydzień mąż zjeżdża na weekend do domu i mam nadzieje że w piątek bo na sobotę mamy umówione ||| Badanie prenatalne i chciałam aby chociaż raz poszedł zemną na USG ale zobaczy się jak to będzie :/
Co do cukru to ja mam co wizytę powtarzać bo jak to lekarz powiedział że jest na granicy normy i będziemy kontrolować to
Ja się tez muszę przejść do dentysty
Powiem wam że zaczynam się bać porodu i do końca nie wiem na co mam się zdecydować czy znów rodzić SN czy zdecydować się na CC
Łaaa glukoza co badanie... ależ mnie przestraszyłaś, mam nadzieję, że ja nie będę tak musiała... Aż mnie wzdrygnęło Brrr.
Tata dobrze, żeby chociaż raz kruszynkę zobaczył. Teraz już duża będzie, więc może jakieś ładne zdjęcia buźki uda się zrobić i łatwiej tacie będzie sobie córę wyobrazić
Ja u dentysty jeszcze nie byłam, ale chyba muszę się zapisać.
Co do porodów, chyba mam komfort pierwiastki i niby się boję, ale jeszcze nie wiem czego. Wolałabym spróbować naturalnie i dlatego już wstępnie umówiłam się z położną.