walczacamama
Fanka BB :)
Hej dziewczynki,miłej niedzieli ja dziś się wygrzewam właśnie pod kołderka.
Rano się obudziłam i cieszyłam jak głupia,bo dziewczynki tak kopały,ze mogłam poczuć i zobaczyć nóżkę nawet malusią,fajne uczucie
@allime jak masz zaufanego dentystę to dobrze,ja bym w Polsce w życiu nie poszła na NFZ raz poszłam i straciłam zęba przez to,później już tylko prywatnie. Tu ostatnio jak tego zęba mi robiła to odrazu chciała tego drugiego za jednym razem i już,ale ja nie chciałam,bo mi po prostu było szkoda kasy,1000 zł za jednego zęba i to żadne leczenie kanałowe,to ja dziękuje narazie ale tu są za to b.dobrzy dentyści.
Ja o porodzie to nawet nie chce myśleć,choć coraz częściej mi to zaprząta głowę.
Super, że się dziewczynki tak rozbrykaly ja jeszcze czekam aż mój synuś się rozrusza.
Kurcze to ceny zaporowe. Jeden ząb tyle kasy. No ale z drugiej strony skoro są tam dobrzy specjaliści to i ceny adekwatne.
Ja do państwowego dentysty w Polsce już nie chodzę, starczy mi tego co raz przeżyłam.. jestem bardzo wrażliwa na ból zęba. Żaden bol mi tak nie doskwiera jak ten. Poszłam panstwowo z bolącym zębem a babka ze ona nie uznaje znieczulenia bo musi widzieć reakcje pacjenta.. to był koszmar, a naprawdę musiałam go wtedy wyleczyć. Od tego czasu powiedziałam nigdy więcej.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom