reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Tez zauwazylam ze cisza straszna jest na forum zastanawialam sie czemu ale myslalam ze to tylko tak przejsciowo bo sama mam mniej czasu ostatnio i nie pomyślalam ze takie akcje sie dzieja.

reklama
A i kupilam synkowi wczoraj rozek pomalutku sie gromadzi wyprawka. Czekam na paczke ze smyka z pieluszkami, przescierdlami i paroma innymi pierdolkami. Ale nie dostalam zadnej informacji na maila od nich czy wyslali czy czy kompletuja cos i zaczynam sie niepokic ale poczekam bo niby przeidywany termin dostawy ma byc do wtorku to zobaczymy. Kurcze ale sie rozpisalam

a ja co do kurtki jesiennej zimowej wymysliłam że kupie narzutkę na wierzch, jak się nie dopnę to i tak będzie ciepło a nie będę musiała nowej kurtki kupować,

Ja zadnych ciazowych bluzek nie kupuje mam kilka takich luzniejszych tunik wiec mysle ze obleci do grudnia ewentualnie cos od mamuski pozycze i leginsy zwykle a i dostalam jedne jeansy ciazowe od kolezanki, gorzej z kurtka bo w jesienna sie nie zapne ale trudno bede chodzila w rozpietej i jakis sweter. Szkoda mi kasy na ciuchy na chwile wole cos malemu kupic albo odlozyc do remontu.
Wlasnie ja tez tak kombinuje, zeby za duzo nie wydac na ciuchy. Kilka rzeczy jest koniecznych np biustonosze, ale bluzki to po taniosci. Czesc tego co mam, czesc jak sa w przyzwoitej cenie, czesc od kolezanek.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety musiałam wszystko kupić ma dzidzi bo nie mam od kogo dostać a w październiku 2016r wszystko sprzedałam po chłopakach co miałam bo ponad półtora roku starałam się o ciąże aż odpuściłam i zaszłam a dla siebie mam coś tam na zimę z poprzednich ciążach tylko gorzej z kurtką chyba że wejdę w płaszcz a co do spodni to ja mam leginsy i w dresowych chodzę najwygodniej jak dla mnie nie powiem bo ostatnio cudem weszłam w dżinsy i to rozmiar 36 hehehe

Mam już prawie wszystko dla małej dziś przyszła ostatnia paczka ze smyka tzn pościel na zmianę i prześcieradła i na szczęście bawełniane a nie frotowe to mąż będzie miał co komentować dziś jak wróci z delegacji

Ja niestety musiałam wszystko kupić ma dzidzi bo nie mam od kogo dostać a w październiku 2016r wszystko sprzedałam po chłopakach co miałam bo ponad półtora roku starałam się o ciąże aż odpuściłam i zaszłam a dla siebie mam coś tam na zimę z poprzednich ciążach tylko gorzej z kurtką chyba że wejdę w płaszcz a co do spodni to ja mam leginsy i w dresowych chodzę najwygodniej jak dla mnie nie powiem bo ostatnio cudem weszłam w dżinsy i to rozmiar 36 hehehe

Mam już prawie wszystko dla małej dziś przyszła ostatnia paczka ze smyka tzn pościel na zmianę i prześcieradła i na szczęście bawełniane a nie frotowe to mąż będzie miał co komentować dziś jak wróci z delegacji
Rozmiar 36... zazdrosc!!!

Szczerze to wydaje mi się, że właśnie przez to, że tyle osób podczytuje, a tak mało się odzywało zrobiło się jak jest [emoji6]. Zwłaszcza, że sama zauważyłam, że moje posty czyta osoba, która do grupy nie należy, ale za wszelką cenę chce wszystko wiedzieć (nie pozdrawiam [emoji12]). Ale dzięki temu teraz te bardziej nieśmiałe już nie mają problemu z "wkręceniem" się w wątek i forum dalej może żyć [emoji6]. Także proszę się ładnie dopisywać do kalendarza i teraz przy wolniejszym tempie rozmowy się odzywać częściej [emoji6][emoji6].
Ja nie chciałam podawać swojego konta z fb tutaj na otwartej grupie więc nie mam pojęcia co tam się wydarzyło [emoji6].

Typowo ciążowe ciuchy to u mnie spodnie [emoji6]. Kupiłam na początku ciąży dwie pary używanych plus niedawno ogrodniczki (i dopiero powoli brzuch mi do nich dorasta [emoji23], wcześniej śmiesznie odstawały [emoji6]). Bluzki kupiłam trochę większe ze zwykłego działu z C&A za 19,90 (albo i mniej [emoji6]). Są dłuższe więc spokojnie mogę je nosić [emoji6]

@Eraja mam nadzieję, że skurcze lada moment przestaną Cię męczyć [emoji6].

@misianka no to mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, że wychowawczyni nie olała tematu [emoji6].

Widzę, że smyk popularny ostatnio w zakupach [emoji6]. Chyba też muszę powoli zacząć kompletować jakąś listę, może też uda mi się coś tam upolować [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczerze to wydaje mi się, że właśnie przez to, że tyle osób podczytuje, a tak mało się odzywało zrobiło się jak jest
emoji6.png
. Zwłaszcza, że sama zauważyłam, że moje posty czyta osoba, która do grupy nie należy, ale za wszelką cenę chce wszystko wiedzieć (nie pozdrawiam
emoji12.png
). Ale dzięki temu teraz te bardziej nieśmiałe już nie mają problemu z "wkręceniem" się w wątek i forum dalej może żyć
emoji6.png
. Także proszę się ładnie dopisywać do kalendarza i teraz przy wolniejszym tempie rozmowy się odzywać częściej
emoji6.png
emoji6.png
.
Ja nie chciałam podawać swojego konta z fb tutaj na otwartej grupie więc nie mam pojęcia co tam się wydarzyło
emoji6.png
.

Typowo ciążowe ciuchy to u mnie spodnie
emoji6.png
. Kupiłam na początku ciąży dwie pary używanych plus niedawno ogrodniczki (i dopiero powoli brzuch mi do nich dorasta
emoji23.png
, wcześniej śmiesznie odstawały
emoji6.png
). Bluzki kupiłam trochę większe ze zwykłego działu z C&A za 19,90 (albo i mniej
emoji6.png
). Są dłuższe więc spokojnie mogę je nosić
emoji6.png

@Eraja mam nadzieję, że skurcze lada moment przestaną Cię męczyć
emoji6.png
.

@misianka no to mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, że wychowawczyni nie olała tematu
emoji6.png
.

Widzę, że smyk popularny ostatnio w zakupach
emoji6.png
. Chyba też muszę powoli zacząć kompletować jakąś listę, może też uda mi się coś tam upolować
emoji6.png
No popularny i dodam że przez weekend jest -20% zniżki na nową kolekcje i nie wiem czy się jeszcze nie skusze bo ładną bluzę widziałam dla małej i mam ochotę ją kupić

reklama
My chcieliśmy w tym miesiacu odświeżyć mieszkanie i dopiero zaczac prac te wszystkie ciuszki i jakos ogarnac ta cala kosmetyke dla malenstwa. Powiem wam, ze jakos checi nie mam na nic. Trzeba sie zmobilizowac, bo czas leci. W ten weekend byl plan wyrzucenia wszystkich zbednych rzeczy z domu i piwnicy, a stanelo na tym, ze pogoda sie zrobila wiec jutro rytmika, kilka spraw do zalatwienia i dzialka, a na niedziele mamy bilety calodzienne do aquaparku. Tyle z planowania. Uciekam na zakupy, dzisiaj zrazy na obiad, nie mam juz pomyslow co gotowac.
Aquapark, tez bym poszla, ale raczej lekarz by mi nie pozwolil :(

Ja w sumie przymusowo pozbywam sie rzeczy z domu- im mniej rzeczy na czas remontu tym lepiej :)

Do góry