reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Tak Was czytam i też zastanawiam się o co chodzi i niestety nie umiem odpowiedzieć na to pytanie. Ja nie odzywam się jakoś często, ale cały czas Was podczytuje :)

reklama
a podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?
Przecież nie trzeba robić zakupów specjalnych bluzek ciążowych, wystarczy przecież, że kupisz zwykłe, takie jakie Ci sie podobają tyle, że w większym rozmiarze:) przynajmniej ja tak robię, nie kupuję bluzek specjalnie dla ciężarnych. Pojawia się problem ze spodniami bardziej, ale nakupiłam leginsów z brzuszkiem na necie i zwykłych getrów. Nad spodniami pomyślę jak zacznę zrzucać od nowego roku brzuch:)

Dziewczyny w takim razie przenosimy krakowskie spotkanie na inny termin, bo wczoraj większość odpisała że nie da rady.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Żałuję bardzo :( Ja co wstanę to mam skurcze. Trochę się boję ruszyć dupsko z domu. Liczę na to że następnym razem damy radę :*
a podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?
Ja dużo kupuję na Allego. Ewentualnie zwykle bluzki większe rozmiarem. Od jakiegoś czasu chodzę w T-shirtach męża i tak mi w nich wygodnie, że do grudnia z nich nie zrezygnuje xD

Zapomniałam wam wczoraj napisać że byłam w szkole i u wychowawczyni zgłosiłam jej to miałam z tymi chłopakami pogadać ale cos mi się zdaje po reakcji syna jak wrócił ze szkoły że to nic nie dało ale zobaczę jak dziś wróci za godzinne powinien być więc się okaże czy w poniedziałek będę znów internowała czy nie chyba że mąż jeżeli będzie w poniedziałek w nocy jechał w delegacje

reklama
Ja zadnych ciazowych bluzek nie kupuje mam kilka takich luzniejszych tunik wiec mysle ze obleci do grudnia ewentualnie cos od mamuski pozycze i leginsy zwykle a i dostalam jedne jeansy ciazowe od kolezanki, gorzej z kurtka bo w jesienna sie nie zapne ale trudno bede chodzila w rozpietej i jakis sweter. Szkoda mi kasy na ciuchy na chwile wole cos malemu kupic albo odlozyc do remontu.

Do góry