reklama
Jak by któraś była zainteresowana to w 5-10-15 jest promocja do -50% dodaję link
Link do: WYPRZEDAŻ - sklep 5.10.15
Link do: WYPRZEDAŻ - sklep 5.10.15
evela.8585
Fanka BB :)
Przecież nie trzeba robić zakupów specjalnych bluzek ciążowych, wystarczy przecież, że kupisz zwykłe, takie jakie Ci sie podobają tyle, że w większym rozmiarze przynajmniej ja tak robię, nie kupuję bluzek specjalnie dla ciężarnych. Pojawia się problem ze spodniami bardziej, ale nakupiłam leginsów z brzuszkiem na necie i zwykłych getrów. Nad spodniami pomyślę jak zacznę zrzucać od nowego roku brzucha podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?
M@gda
Moderatorka
Ja kilka rzeczy w kauflandzie kupilam jak akurat byla.wrzutka. za 30zl to byl dobry zakupa podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Żałuję bardzo Ja co wstanę to mam skurcze. Trochę się boję ruszyć dupsko z domu. Liczę na to że następnym razem damy radę :*Dziewczyny w takim razie przenosimy krakowskie spotkanie na inny termin, bo wczoraj większość odpisała że nie da rady.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja dużo kupuję na Allego. Ewentualnie zwykle bluzki większe rozmiarem. Od jakiegoś czasu chodzę w T-shirtach męża i tak mi w nich wygodnie, że do grudnia z nich nie zrezygnuje xDa podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?
Zapomniałam wam wczoraj napisać że byłam w szkole i u wychowawczyni zgłosiłam jej to miałam z tymi chłopakami pogadać ale cos mi się zdaje po reakcji syna jak wrócił ze szkoły że to nic nie dało ale zobaczę jak dziś wróci za godzinne powinien być więc się okaże czy w poniedziałek będę znów internowała czy nie chyba że mąż jeżeli będzie w poniedziałek w nocy jechał w delegacje
A co do bluzek to ja kupuję w normalnych sklepach i tak jak dziewczyny piszą tylko że większe albo tuniczki mama podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?
reklama
Ja zadnych ciazowych bluzek nie kupuje mam kilka takich luzniejszych tunik wiec mysle ze obleci do grudnia ewentualnie cos od mamuski pozycze i leginsy zwykle a i dostalam jedne jeansy ciazowe od kolezanki, gorzej z kurtka bo w jesienna sie nie zapne ale trudno bede chodzila w rozpietej i jakis sweter. Szkoda mi kasy na ciuchy na chwile wole cos malemu kupic albo odlozyc do remontu.