reklama
Rossiczka
Moderatorka
@zielona26 Dziękuje za pamięć, u mnie wszystko ok. Chociaż ostatnio zabiegana jestem. Dzisiaj robiłam krzywa cukrową na szczęście wszystko ok
Lake882
Fanka BB :)
Piękna foteczka !!! bardzo się cieszeJa po badaniu. Szyjka nadal przykrotka ale w normie. Mam podniesiona dawke euthyroxu. Ale dzidzia rozwija sie pieknie! 1 kg zywej wagi taka jest piekna:
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lake882
Tez zaczęłam się zastanawiać bo tak nagle ich tu zabrakło. mam nadzieje ze to chwiloweEraja co Ty tak cicho od kilku dni siedzisz? .
W ogole kilka dziewczyn gdzies nam wyparowalo. Darunia, Rosiczka, Ankus, Reniuszek gdzie Wy jestescie? Mam nadzieje, ze u kazdej z Was w porzadku.
Lake882
Będę internowała jutro chodzą z nim do klasy tylko od razu uderzam do dyrekcji bo do wychowawczyni nie ma co bo maja nową i z tego co się dowiedziałam to nie tylko ja idę bo te gnojki jeszcze dziś jedna dziewczynkę uderzyli i matka tez idzie
Jak mnie brzuch boli z nerwów
Bardzo Ci współczuję i popieram decyzję od razu do dyrektorki !!
Postaraj się nie denerwować (wiem, wiem łatwo się mówi ... ale się postaraj )
Bo u mnie codzień to samo Kilka boleści i kg na wadze więcej to tyle. Żadnych rewelacji tak naprawdęEraja co Ty tak cicho od kilku dni siedzisz? .
W ogole kilka dziewczyn gdzies nam wyparowalo. Darunia, Rosiczka, Ankus, Reniuszek gdzie Wy jestescie? Mam nadzieje, ze u kazdej z Was w porzadku.
Słodkie zdjęcie. GratulujęJa po badaniu. Szyjka nadal przykrotka ale w normie. Mam podniesiona dawke euthyroxu. Ale dzidzia rozwija sie pieknie! 1 kg zywej wagi taka jest piekna:
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć kochane
@misianka trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy! Bądź silna i nie daj się zbyć. Każde dziecko ma prawo w szkole czuć się akceptowane i mieć poczucie bezpieczeństwa. Jeśli tak nie jest - należy interweniować. Tym bardziej, że z tego, co zrozumiałam - to nie pierwszy raz. Dyrekcja i kadra pedagogiczna powinna zorganizować spotkanie wszystkich zainteresowanych (koniecznie też rodziców tych chłopców) i wspólnie wypracować rozwiązanie. Z przenoszeniem poczekaj, wzmacniaj swojego syna, dawaj mu dużo wsparcia
@M@gda cieszę się że wszystko ok, Żywia jest piękna witaj w klubie 1kg
@Rossiczka super, że cukry w normie.
Mnie niestety cały czas boli to spojenie, najgorzej, przy zmianie pozycji. Nie jest tak, że nie mogę wytrzymać i jest to ból nie do zniesienia, więc jeszcze się nie wkręcam. Liczę na to, że gorzej nie będzie i nie skończy się to jakimś poważnym rozejsciem. Rozmawiałam z koleżankami, i prawie każda tak miała. A przede mną dwie grube imprezy - spędzę je chyba za stołem
Któraś z Was prosiła o zdjęcie po fryzjerze. Nic nowego nie zrobiłam, odswiezylam tylko czarny kolor i zrobiłam jedno czerwono-rude pasemko od spodu Mąż śmieje sie, że prawdziwa natura wyszła na jaw
Chce dziś zamówić zestaw kocyk minky z grubszym zimowym wypełnieniem + poduszka. Brać jeden zestaw czy dwa? Czy oprócz tego i tak jeszcze pościel?
@misianka trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy! Bądź silna i nie daj się zbyć. Każde dziecko ma prawo w szkole czuć się akceptowane i mieć poczucie bezpieczeństwa. Jeśli tak nie jest - należy interweniować. Tym bardziej, że z tego, co zrozumiałam - to nie pierwszy raz. Dyrekcja i kadra pedagogiczna powinna zorganizować spotkanie wszystkich zainteresowanych (koniecznie też rodziców tych chłopców) i wspólnie wypracować rozwiązanie. Z przenoszeniem poczekaj, wzmacniaj swojego syna, dawaj mu dużo wsparcia
@M@gda cieszę się że wszystko ok, Żywia jest piękna witaj w klubie 1kg
@Rossiczka super, że cukry w normie.
Mnie niestety cały czas boli to spojenie, najgorzej, przy zmianie pozycji. Nie jest tak, że nie mogę wytrzymać i jest to ból nie do zniesienia, więc jeszcze się nie wkręcam. Liczę na to, że gorzej nie będzie i nie skończy się to jakimś poważnym rozejsciem. Rozmawiałam z koleżankami, i prawie każda tak miała. A przede mną dwie grube imprezy - spędzę je chyba za stołem
Któraś z Was prosiła o zdjęcie po fryzjerze. Nic nowego nie zrobiłam, odswiezylam tylko czarny kolor i zrobiłam jedno czerwono-rude pasemko od spodu Mąż śmieje sie, że prawdziwa natura wyszła na jaw
Chce dziś zamówić zestaw kocyk minky z grubszym zimowym wypełnieniem + poduszka. Brać jeden zestaw czy dwa? Czy oprócz tego i tak jeszcze pościel?
reklama