reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja po badaniu. Szyjka nadal przykrotka ale w normie. Mam podniesiona dawke euthyroxu. Ale dzidzia rozwija sie pieknie! 1 kg zywej wagi :) taka jest piekna:
1504720605-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna foteczka !!! bardzo się ciesze ;)

Będę internowała jutro chodzą z nim do klasy tylko od razu uderzam do dyrekcji bo do wychowawczyni nie ma co bo maja nową i z tego co się dowiedziałam to nie tylko ja idę bo te gnojki jeszcze dziś jedna dziewczynkę uderzyli i matka tez idzie

Jak mnie brzuch boli z nerwów

Bardzo Ci współczuję i popieram decyzję od razu do dyrektorki !!

Postaraj się nie denerwować (wiem, wiem łatwo się mówi ... ale się postaraj )

Witam się porannie. Od 5 nie spię bo jakaś zdenerwowana jestem... Więc wstałam i krzątam się po domu.

Dzis kalendarz pusty więc go nie wstawiam :)

Cześć kochane :)
@misianka trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy! Bądź silna i nie daj się zbyć. Każde dziecko ma prawo w szkole czuć się akceptowane i mieć poczucie bezpieczeństwa. Jeśli tak nie jest - należy interweniować. Tym bardziej, że z tego, co zrozumiałam - to nie pierwszy raz. Dyrekcja i kadra pedagogiczna powinna zorganizować spotkanie wszystkich zainteresowanych (koniecznie też rodziców tych chłopców) i wspólnie wypracować rozwiązanie. Z przenoszeniem poczekaj, wzmacniaj swojego syna, dawaj mu dużo wsparcia :)
@M@gda cieszę się że wszystko ok, Żywia jest piękna :) witaj w klubie 1kg :)
@Rossiczka super, że cukry w normie.

Mnie niestety cały czas boli to spojenie, najgorzej, przy zmianie pozycji. Nie jest tak, że nie mogę wytrzymać i jest to ból nie do zniesienia, więc jeszcze się nie wkręcam. Liczę na to, że gorzej nie będzie i nie skończy się to jakimś poważnym rozejsciem. Rozmawiałam z koleżankami, i prawie każda tak miała. A przede mną dwie grube imprezy - spędzę je chyba za stołem ;)
Któraś z Was prosiła o zdjęcie po fryzjerze. Nic nowego nie zrobiłam, odswiezylam tylko czarny kolor i zrobiłam jedno czerwono-rude pasemko od spodu :) Mąż śmieje sie, że prawdziwa natura wyszła na jaw :)
Chce dziś zamówić zestaw kocyk minky z grubszym zimowym wypełnieniem + poduszka. Brać jeden zestaw czy dwa? Czy oprócz tego i tak jeszcze pościel?

reklama
Do góry