Jak myślicie opłaca się kupić tą karuzele Link do: Smiki, Dream Mobile, karuzelka niemowlęca
reklama
M@gda
Moderatorka
Lubie nietypowe imiona. O ludziach z takimi imionami nigdy nie mowi sie: Magda, no wiesz ktora, no ta co nazywa sie..., ta co jej mama/tata... , ta co pracuje..., ta co mieszka... itd. Tu mowisz np Albin (tak jak moj dziadek mial na imie) i nikt nie musi dookreslac ktory, bo albo ktos zna Albina, albo nie i juz.Hahahaha [emoji4] ale się zawzięłaś! [emoji3] z tych które wymieniłaś znam tylko Hipolita i Herberta. I jedno z tych dwóch należy do mojej drugiej połówki [emoji6]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ufffff, dobry wieczór dziewczyny
Wczoraj miał być spokojny wieczór a skończyło się na spontanicznym grillu u kuzynostwa bylo super, spałam potem jak zabita! Obudziłam się dziś dopiero po 9:00, ale nawet nie wchodziłam na forum (jak to bywa z reguly codziennie), bo Mąż dziś w domu, więc zjedliśmy wspólne śniadanie i w ogóle wybraliśmy się też na grzyby. Uwielbiamy! Zrobiłam sześć słoików w occie i zostało jeszcze dużo do jajecznicy i z cebulką na kolację także się dotlenilam, pospacerowalam i było miło.
Teraz układamy puzzle i pije sobie Bavarie 0,0%. Kupiliśmy w Biedronce mieszankę małych cukierków snickersa, twixa i bounty. Nie mogę się opanować - non stop mam we w buzi, szok :-)
@Karolcia90 lekarka mówiła, żeby liczyć raczej datę z usg, także mamy ten sam termin - 26.11
Ja większość ciuszków mam używanych, teraz od czasu do czasu kupuje coś nowego, słodkiego, coś na "wyjścia" :-)
O 20:00 na tvp2 zaczyna się mój ukochany, znany na pamięć Gladiator
Wczoraj miał być spokojny wieczór a skończyło się na spontanicznym grillu u kuzynostwa bylo super, spałam potem jak zabita! Obudziłam się dziś dopiero po 9:00, ale nawet nie wchodziłam na forum (jak to bywa z reguly codziennie), bo Mąż dziś w domu, więc zjedliśmy wspólne śniadanie i w ogóle wybraliśmy się też na grzyby. Uwielbiamy! Zrobiłam sześć słoików w occie i zostało jeszcze dużo do jajecznicy i z cebulką na kolację także się dotlenilam, pospacerowalam i było miło.
Teraz układamy puzzle i pije sobie Bavarie 0,0%. Kupiliśmy w Biedronce mieszankę małych cukierków snickersa, twixa i bounty. Nie mogę się opanować - non stop mam we w buzi, szok :-)
@Karolcia90 lekarka mówiła, żeby liczyć raczej datę z usg, także mamy ten sam termin - 26.11
Ja większość ciuszków mam używanych, teraz od czasu do czasu kupuje coś nowego, słodkiego, coś na "wyjścia" :-)
M@gda
Moderatorka
Gladiatora ogladala wczoraj... a wlasciwie dzisiaj. Skonczyl sie o 2:30 w nocy :dUfffff, dobry wieczór dziewczyny
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia90
Fanka BB :)
Angella210
@Brzuchatka2017 Ja też mam łożysko na przedniej ściance i jest za nisko jeszcze i jest tak,że czasami czuje synka bardzo a czasami jak się ułoży to słabo.Wiec myślę,że nie masz się czym martwić. Ja oprócz ubranek nie mam jeszcze nic Mąż mówi,że jest jeszcze czas A ciuszki kupuje i nowe i używane
A mi jeszcze zostało kupić wózek i materacyk tak to chyba już wszystko mam tak mi się wydaje teraz tylko czekam na kuriera aby mi dostarczył moje dzisiejsze zakupy i w Listopadzie tylko kupię kosmetyki dla maluszka dla siebie te podkłady poporodowe i tyle nawet z tego co sprawdzałam w szafie mężuś ma wdzianko na porodówkę więc to z głowy
Brzuchatka2017
Ja mam pół na pół ciuszki, na allegro udało mi sie wylicytowac bardzo fajna paczuszke w rozmiarach az do roku, 110 szt ubranek za 300 zl Do tego oczywiscie co jakis czas dokupuje cos nowego, bo ciężko się oprzeć najwięcej na pierwszy rzut potrzeba chyba tych bodziakow i pajacy, tylko ciężko stwierdzic ile dokladnieNasza malutka ostatnio ma wzmożoną aktywność podejrzewam, że ma to związek z moim urlopowym trybem dnia więcej odpoczywam to i ona ma więcej czasu na szaleństwa .
@Brzuchatka2017 Nie mam problemów z kupowaniem używanych rzeczy . Do prania ciuszków kupię dodatkowo antybakteryjny odkażacz i wypiorę je dwa razy, potem prasowanie . Wózek kupujemy używany od sąsiadów, jeszcze na gwarancji . Łóżeczko zamówiła nam teściowa nowe, sama pewnie bym kupiła jakąś używkę i do tego tylko nowy materac . Poza dwoma kartonikami ciuszków oraz pożyczoną dostawką i huśtawką hybrydową mamy niewiele . Ale zacznę dopinać wszystko dopiero po powrocie z urlopu .
Brzuchatka2017
To pewnie nasze chlopaki brykaja, a my po prostu o tym nie wiemy a mowil Ci cos lekarz o cesarce przez te lozysko czy raczej nie ma zadnych p/wskazan do pn? Moj też uwaza, ze czasu jeszcze mnóstwo, a mi juz ciezko sie powstrzymywac@Brzuchatka2017 Ja też mam łożysko na przedniej ściance i jest za nisko jeszcze i jest tak,że czasami czuje synka bardzo a czasami jak się ułoży to słabo.Wiec myślę,że nie masz się czym martwić. Ja oprócz ubranek nie mam jeszcze nic Mąż mówi,że jest jeszcze czas A ciuszki kupuje i nowe i używane
reklama
zielona26
Dzien dobry Dziewczyny! Ale cisza na forum przez weekend. Mam nadzieje, ze kazda spedzila go przyjemnie
Powodzenia na wizytach kciuki zacisniete.
Trzymam tez kciuki za za Mamuski i Dzieciaczki, ktore zaczynaja dzis rok szkolny, przedszkolny. Moja Corka dzis zaczyna pierwsza klase i poki co przezywam to bardziej ja niz Ona. Oby tak zostalo.
Zimno. To juz jesien do nas na dobre przyszla?
Powodzenia na wizytach kciuki zacisniete.
Trzymam tez kciuki za za Mamuski i Dzieciaczki, ktore zaczynaja dzis rok szkolny, przedszkolny. Moja Corka dzis zaczyna pierwsza klase i poki co przezywam to bardziej ja niz Ona. Oby tak zostalo.
Zimno. To juz jesien do nas na dobre przyszla?