Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie kiepsko ... lenia mam okropnegoDzień dobry mamusiujak mija sobotnie przedpołudnie?
To sa jeszcze Hipolit, Hilary, Herbert, Hieronim, Hiacynt i Horacy - tyle wymyslilam rzadko spotykanych meskich imion na HNie Hugon, nie [emoji4] ale faktycznie ja Hugona żadnego nie znam.
Jest jeszcze Horacjusz, Honoriusz, Herman, Herakles , Harold i Hawier.To sa jeszcze Hipolit, Hilary, Herbert, Hieronim, Hiacynt i Horacy - tyle wymyslilam rzadko spotykanych meskich imion na H
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha [emoji4] ale się zawzięłaś! [emoji3] z tych które wymieniłaś znam tylko Hipolita i Herberta. I jedno z tych dwóch należy do mojej drugiej połówki [emoji6]To sa jeszcze Hipolit, Hilary, Herbert, Hieronim, Hiacynt i Horacy - tyle wymyslilam rzadko spotykanych meskich imion na H
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale się zawzięłyście dziewczyny [emoji3][emoji3][emoji3]Jest jeszcze Horacjusz, Honoriusz, Herman, Herakles , Harold i Hawier.
Innych nie znam ;-)
My zebraliśmy się dzisiaj wcześnie żeby pojechać do firmy od okien i jak tylko wróciliśmy to obydwoje padliśmy. Spałam chyba że dwie godziny i tym sposobem dopiero teraz zjadłam drugie śniadanie [emoji53]no właśnie kiepsko ... lenia mam okropnego