reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja po wizycie :-( :( Mam insulinę 2 razy dziennie :(:(:( Jedna do brzucha druga do uda. Za tydzień wizyta zobaczymy jak wyniki i czy zwiększą mi dawke czy nie

Dasz rade kochana, wszystko będzie dobrze ;)

Nie wiem czy to magia 3 trymestru czy jak ale wymiotuje jak kot...I nie wiem od czego a mdli mnie jak na początku ciąży.Pojechałam do kosmetyczki i ledwo co wróciłam do domu (dobrze,że u niej nie wymiotowałam).Idę się przespać może mi przejdzie trochę....
Ja ostatnio zauważyłam,że z byle powodu płacze.Zaraz mam łzy w oczach i w ryk a wcześniej tak nie miałam.
Wspolczuje :( pij dużo bo to bardzo ważne !

Ja krzywą cukrowa będę miała dopiero pod koniec września a tyle już się naczytalam ze mam wrażenie i że będę miała cukrzycę. no głową mi wariuje :(

A ja wróciłam właśnie z zakupów i zamiast młodemu kupić do szkoły to malej nakupowałam i starszemu kupiłam nowy plecak do szkoły.
Ale wam powiem że mi się udało weszłam do 5-10-15 i kupiłam dla małej kombinezon i jeszcze dostałam -20% uff powiem wam że strasznie mi się spodobał wieczorem się pochwalę jak wrócę do domu bo jeszcze ze starszym synem idę do papierniczego bo młodszego sprzedałam babci :D

reklama
@pieszczoszka1988 Będzie dobrze.Pamiętaj,że wszystko dla dobra dziecka.;*
@Endywia Dobrze,ze jutro mam wizytę u swojego lekarza więc jak coś to z nim to skonsultuje.Chciałam obiad zrobić ale jak otwieram lodówkę to mnie mdli jak cholera.Mam nadzieje,że to tylko coś jednodniowego.
@Zinc Jak ja już zacznę płakać to nie mogę się uspokoić w żaden sposób i ryczę jak bóbr.Mam nadzieje,że mi minie to.
@padiq Raczej nie.Tak mnie na wszelkie zapachy mdli,że boje się otwierać lodówkę. Oby przeszło.

Do góry