reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Zinc i co my na tej.karowej bedziemy robic?
Powiedzieli mi że to jest tak że przychodzi się jakoś między 8 a 9tą, trzeba się zarejestrować i potem ma się zarówno badania wykonane jak i szkolenie z diabetologiem. Powie nam co jeść, co z czym i w jakich porach. Dostaniemy glukometr i receptę na paski do glukometru i powiedzą nam jak to używać. Ogólnie trzeba mieć czas do 14tej bo aż tyle to będzie trwało. No i tak poza tym to wczoraj dietetyk mi powiedziała że taki test obciążenia glukozą dobrze jest zrobić ponownie po okresie laktacji ale na to jeszcze mamy czas [emoji4]

Nie wiem czy to magia 3 trymestru czy jak ale wymiotuje jak kot...I nie wiem od czego a mdli mnie jak na początku ciąży.Pojechałam do kosmetyczki i ledwo co wróciłam do domu (dobrze,że u niej nie wymiotowałam).Idę się przespać może mi przejdzie trochę....
Ja ostatnio zauważyłam,że z byle powodu płacze.Zaraz mam łzy w oczach i w ryk a wcześniej tak nie miałam.
Ojej współczuję. Słyszałam o tym że tak może być w trzecim trymestrze, mam nadzieję że jednak to jednodniowe i szybko Ci przejdzie.
Co do płaczu to ja mam tak samo ale chyba od początku ciąży. Właśnie znowu się pokłóciliśmy (już nie wiem komu z nas bardziej hormony buzują, chyba jemu...) i ryczę jak bóbr. Najgorzej że mam tak że jak płaczę i chcę się skupić żeby się uspokoić dla dziecka które jest w środku i się denerwuje i nie wie co się dzieje to mi się jeszcze bardziej chce płakać [emoji22] ...

Nie wiem czy to magia 3 trymestru czy jak ale wymiotuje jak kot...I nie wiem od czego a mdli mnie jak na początku ciąży.Pojechałam do kosmetyczki i ledwo co wróciłam do domu (dobrze,że u niej nie wymiotowałam).Idę się przespać może mi przejdzie trochę....
Ja ostatnio zauważyłam,że z byle powodu płacze.Zaraz mam łzy w oczach i w ryk a wcześniej tak nie miałam.

Ja też płaczę bez powodu, wszystko przez te hormony.
Mam nadzieję, że te mdłości to przejściowy problem. Może się czymś zatrułaś?

@maggie91 , @bea25ta gratulacje, super, że z dzieciaczkami wszystko dobrze
emoji9.png

@pieszczoszka1988 przykro mi, ale jak trzeba to trzeba. Dasz radę
emoji9.png

reklama
Do góry