reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, powiedzcie mi proszę czy wy liczycie te dokładne tygodnie + dni wg terminu z ostatniej miesiączki? Nawet jeśli miałyście nieregularne cykle?

reklama
Hejka:*
Natka dobrze ze z Sarą wszystko dobrze!!i ze maz taki wspanialy ze bedzie sie Tobą opiekował;)lez i pachnij:)
Ankuś taka tesciowa to Skarb:D
Misianka ale zjadlabym serniczeeeek!

Wczoraj bylismy na American monster show czy jakos tak;)Przezycie niesamowite!Co Ci goscie robili z autami:D Leoś byl zachwycony!!
1503819060-aaaaaa.jpeg

Digital,Ankuś to zaczynamy 3 trymestr!!♡

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo, niesamowite :) teraz już z górki.

Ja mialam zawsze okres jak w zegarku. Nawet franka urodzilam dokladnie w dzien terminu jaki mi lekarz wyliczyl hehe. Ciekawe czy teraz tez sie tak uda :D bo jesli sie uda to Piotrek zapowiedzial ze hanka bedzie miala na drugie barbara co mi sie srednio podoba wiec lepiej niech sie urodzi dzien wczesniej albo dzien pozniej :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry Kochane. Pospalysmy z Corcia. Zaraz sniadanko, prysznic i do Kosciola na 13. Potem obiad u Rodzicow a dalej juz tylko lenistwo. Ostatni tydzien wakacji i Łucja zaczyba I klase. Troche mam stresa bo do zerowki nikt nie idzie do tej szkoly.
Natka jak sie dzis czujesz?
Milej niedzieli Kochane!

@Ankuś jej jaki piękny zestaw <3

@misianka ale pycha wygląda

Dzień dobry ;) jutro zaczynam 26 tydzień (25+0) strasznie szybko to leci. W drugiej ciąży każdy dzień dłużył mi się i myślałam już że jestem całe życie w ciąży ;) a tu raz, dwa. ;)

Dziś chyba zrobimy sobie leniwa niedzielę i nie będziemy robić nic. Może później jakoś spacer
Ale na nic nie mam ochoty

@Natkaa01 jak się czujesz dziś??
Dziękuję, dzisiaj już lepiej. Odpoczęłam trochę, plamienie ustało więc jestem spokojniejsza. Dzisiaj cały dzień nic nie robię. Mąż zrobił śniadanie, a teraz zabiera się za obiad, więc zobaczymy jak mu to wyjdzie ;)
Miłej niedzieli :)

Maz mnie tak wkur.. dzis ze az mnie brzuch boli z nerwow . Gadalismy przez telefon i zapytal sie czy bede prała ciuszki malej ja mowie ze tak musze wszystkie wyprac . A on ale jak to nowe po co . A ja ze trzeba wszystko wyprac . A on do mnie ze on nie chce zebym prała nowe rzeczy . Ze jest ojcem tego dziecka i ma tez cos do powiedzenia. A ja mu mowie ze polozna mi mowila ze wszystko trzeba wyprac zeby dziecko uczulenia nie dostalo . I ze zrobię tak bo uwazam ze tak trzeba . A ten sie rozlaczyl i wogole telefonu nie odbiera odemnie ... niedosc ze kur.. malo gadamy bo jedzie.. jest tylko pare dni w domu a 4 tyg go nie ma to jeszcze taki cyrk mi odstawil dzis . Siedze teraz i wyje jak bóbr bo nie lubie takich sytuacji z nim ale przeciez nic takiego nie zrobilam mu

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję, dzisiaj już lepiej. Odpoczęłam trochę, plamienie ustało więc jestem spokojniejsza. Dzisiaj cały dzień nic nie robię. Mąż zrobił śniadanie, a teraz zabiera się za obiad, więc zobaczymy jak mu to wyjdzie ;)
Miłej niedzieli :)
Fajnie, że czujesz się lepiej, że jesteś spokojniejsza. A mężowi jak nie wyjdzie obiad, to cudownie, że robi :)

reklama
Maz mnie tak wkur.. dzis ze az mnie brzuch boli z nerwow . Gadalismy przez telefon i zapytal sie czy bede prała ciuszki malej ja mowie ze tak musze wszystkie wyprac . A on ale jak to nowe po co . A ja ze trzeba wszystko wyprac . A on do mnie ze on nie chce zebym prała nowe rzeczy . Ze jest ojcem tego dziecka i ma tez cos do powiedzenia. A ja mu mowie ze polozna mi mowila ze wszystko trzeba wyprac zeby dziecko uczulenia nie dostalo . I ze zrobię tak bo uwazam ze tak trzeba . A ten sie rozlaczyl i wogole telefonu nie odbiera odemnie ... niedosc ze kur.. malo gadamy bo jedzie.. jest tylko pare dni w domu a 4 tyg go nie ma to jeszcze taki cyrk mi odstawil dzis . Siedze teraz i wyje jak bóbr bo nie lubie takich sytuacji z nim ale przeciez nic takiego nie zrobilam mu

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dzwoń, niech przemyśli. Nie lubię takiego mądrzenia się o czymś o czym ktoś nie ma pojęcia, jeszcze głupia argumentacja.. że jest ojcem. To niech Cię nie denerwuje z byle powodu. Nie stresuj się :*

Do góry