reklama
Nooo, niesamowite teraz już z górki.Hejka:*
Natka dobrze ze z Sarą wszystko dobrze!!i ze maz taki wspanialy ze bedzie sie Tobą opiekowałlez i pachnij
Ankuś taka tesciowa to Skarb
Misianka ale zjadlabym serniczeeeek!
Wczoraj bylismy na American monster show czy jakos takPrzezycie niesamowite!Co Ci goscie robili z autami Leoś byl zachwycony!!
Digital,Ankuś to zaczynamy 3 trymestr!!♡
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Fanka BB :)
Ja mialam zawsze okres jak w zegarku. Nawet franka urodzilam dokladnie w dzien terminu jaki mi lekarz wyliczyl hehe. Ciekawe czy teraz tez sie tak uda bo jesli sie uda to Piotrek zapowiedzial ze hanka bedzie miala na drugie barbara co mi sie srednio podoba wiec lepiej niech sie urodzi dzien wczesniej albo dzien pozniej
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
zielona26
Dzien dobry Kochane. Pospalysmy z Corcia. Zaraz sniadanko, prysznic i do Kosciola na 13. Potem obiad u Rodzicow a dalej juz tylko lenistwo. Ostatni tydzien wakacji i Łucja zaczyba I klase. Troche mam stresa bo do zerowki nikt nie idzie do tej szkoly.
Natka jak sie dzis czujesz?
Milej niedzieli Kochane!
Natka jak sie dzis czujesz?
Milej niedzieli Kochane!
Dziękuję, dzisiaj już lepiej. Odpoczęłam trochę, plamienie ustało więc jestem spokojniejsza. Dzisiaj cały dzień nic nie robię. Mąż zrobił śniadanie, a teraz zabiera się za obiad, więc zobaczymy jak mu to wyjdzie@Ankuś jej jaki piękny zestaw <3
@misianka ale pycha wygląda
Dzień dobry jutro zaczynam 26 tydzień (25+0) strasznie szybko to leci. W drugiej ciąży każdy dzień dłużył mi się i myślałam już że jestem całe życie w ciąży a tu raz, dwa.
Dziś chyba zrobimy sobie leniwa niedzielę i nie będziemy robić nic. Może później jakoś spacer
Ale na nic nie mam ochoty
@Natkaa01 jak się czujesz dziś??
Miłej niedzieli
mrsMalec
Maz mnie tak wkur.. dzis ze az mnie brzuch boli z nerwow . Gadalismy przez telefon i zapytal sie czy bede prała ciuszki malej ja mowie ze tak musze wszystkie wyprac . A on ale jak to nowe po co . A ja ze trzeba wszystko wyprac . A on do mnie ze on nie chce zebym prała nowe rzeczy . Ze jest ojcem tego dziecka i ma tez cos do powiedzenia. A ja mu mowie ze polozna mi mowila ze wszystko trzeba wyprac zeby dziecko uczulenia nie dostalo . I ze zrobię tak bo uwazam ze tak trzeba . A ten sie rozlaczyl i wogole telefonu nie odbiera odemnie ... niedosc ze kur.. malo gadamy bo jedzie.. jest tylko pare dni w domu a 4 tyg go nie ma to jeszcze taki cyrk mi odstawil dzis . Siedze teraz i wyje jak bóbr bo nie lubie takich sytuacji z nim ale przeciez nic takiego nie zrobilam mu
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie, że czujesz się lepiej, że jesteś spokojniejsza. A mężowi jak nie wyjdzie obiad, to cudownie, że robiDziękuję, dzisiaj już lepiej. Odpoczęłam trochę, plamienie ustało więc jestem spokojniejsza. Dzisiaj cały dzień nic nie robię. Mąż zrobił śniadanie, a teraz zabiera się za obiad, więc zobaczymy jak mu to wyjdzie
Miłej niedzieli
No to jakby liczyć z ostatniej miesiączki to jestem w 29tygodniu :O czas się zabrać za zakupy...
@doublemummy mam ten sam wzór poduszki, kocham ja <3 miłego leniuchowania
@doublemummy mam ten sam wzór poduszki, kocham ja <3 miłego leniuchowania
To prawda, liczą się dobre chęci. Najwyżej jak będzie nie do zjedzenia to coś zamówimyFajnie, że czujesz się lepiej, że jesteś spokojniejsza. A mężowi jak nie wyjdzie obiad, to cudownie, że robi
reklama
Nie dzwoń, niech przemyśli. Nie lubię takiego mądrzenia się o czymś o czym ktoś nie ma pojęcia, jeszcze głupia argumentacja.. że jest ojcem. To niech Cię nie denerwuje z byle powodu. Nie stresuj się :*Maz mnie tak wkur.. dzis ze az mnie brzuch boli z nerwow . Gadalismy przez telefon i zapytal sie czy bede prała ciuszki malej ja mowie ze tak musze wszystkie wyprac . A on ale jak to nowe po co . A ja ze trzeba wszystko wyprac . A on do mnie ze on nie chce zebym prała nowe rzeczy . Ze jest ojcem tego dziecka i ma tez cos do powiedzenia. A ja mu mowie ze polozna mi mowila ze wszystko trzeba wyprac zeby dziecko uczulenia nie dostalo . I ze zrobię tak bo uwazam ze tak trzeba . A ten sie rozlaczyl i wogole telefonu nie odbiera odemnie ... niedosc ze kur.. malo gadamy bo jedzie.. jest tylko pare dni w domu a 4 tyg go nie ma to jeszcze taki cyrk mi odstawil dzis . Siedze teraz i wyje jak bóbr bo nie lubie takich sytuacji z nim ale przeciez nic takiego nie zrobilam mu