reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Maz mnie tak wkur.. dzis ze az mnie brzuch boli z nerwow . Gadalismy przez telefon i zapytal sie czy bede prała ciuszki malej ja mowie ze tak musze wszystkie wyprac . A on ale jak to nowe po co . A ja ze trzeba wszystko wyprac . A on do mnie ze on nie chce zebym prała nowe rzeczy . Ze jest ojcem tego dziecka i ma tez cos do powiedzenia. A ja mu mowie ze polozna mi mowila ze wszystko trzeba wyprac zeby dziecko uczulenia nie dostalo . I ze zrobię tak bo uwazam ze tak trzeba . A ten sie rozlaczyl i wogole telefonu nie odbiera odemnie ... niedosc ze kur.. malo gadamy bo jedzie.. jest tylko pare dni w domu a 4 tyg go nie ma to jeszcze taki cyrk mi odstawil dzis . Siedze teraz i wyje jak bóbr bo nie lubie takich sytuacji z nim ale przeciez nic takiego nie zrobilam mu

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to czasem z tymi mężami jest. Przede wszystkim nie denerwuj się bo wiadomo, że w ciąży nerwy to nic dobrego. Spróbuj mu wytłumaczyć swoje racje, ale później jak już obydwoje się uspokoicie. Wiadomo, że w nerwach czasem można powiedzieć niestety za dużo. Teraz nie dzwoń do niego i spróbuj się uspokoić.

Tak to czasem z tymi mężami jest. Przede wszystkim nie denerwuj się bo wiadomo, że w ciąży nerwy to nic dobrego. Spróbuj mu wytłumaczyć swoje racje, ale później jak już obydwoje się uspokoicie. Wiadomo, że w nerwach czasem można powiedzieć niestety za dużo.
Ale on wie lepiej i on jest ojcem i nie zyczy sobie zebym nowe prała . A moje argumenty ze jest duzo zarazkow na nich bo duzo ludzi je dotykało nie obchodza go . On wie lepiej i tyle.
Nie dzwoń, niech przemyśli. Nie lubię takiego mądrzenia się o czymś o czym ktoś nie ma pojęcia, jeszcze głupia argumentacja.. że jest ojcem. To niech Cię nie denerwuje z byle powodu. Nie stresuj się :*
Nie bede dzwonila . Ma numer tez moze zadzwonic .

@daruuunia3 pocieszę Cię, że ja na 4 piętrze czułam się jakbym miała wypluć serce xD a tętnica szyjna łupała jak szalona :D Dobrze, że teraz już nie mieszkamy tak wysoko bez windy ^^

@Natkaa01 to wspaniale, że już lepiej :) Mój też właśnie szykuje obiad. Kochane chłopiska :)

@mrsMalec nie płacz. Ty i położna macie 100% racji. Przecież ubrania w transporcie w kontenerach są pryskane chemią. Raz żeby wilgoć się nie dostała i nie zgniły a dwa żeby mole tego nie zeżarły. Więc nowe ubrania trzeba prać. Mówisz że mąż rzadko jest w domu. Jak się nie przekona to i tak wypierz. Nie musi wiedzieć ;)

Ja tam bym juz powiedziała, dobra nie upiore a i tak to bym zrobiła. Przecież i tak nie będzie wiedział bo go nie ma. Po co masz sie denerwowac na zapas i kłócić :D

p19uflw1nv024jhl.png
No wlasnie ze bedzie wiedzial bo mialam prac teraz jak wroci

Nawet niewiecie jak mi jest ciezko jak sie tak nasza rozmowa konczy ..;(

Nikt nie lubi sprzeczek. Jednak na szczęście powód blachy. Jak mój by z takim tekstem wyskoczył to bym parsknela śmiechem i powiedziała, aby zajął się rzeczami o których ma pojęcie. Nie ma co się takimi bzdurami przejmować.

Ja akurat strasznie nie lubię takich despotycznych tekstów z serii że ja powiedziałem, ja jestem ojcem mam coś do powiedzenia etc.

reklama
Dziewczyny, są wśród nas kociary. Czy kobieta w ciąży może zarazić się od kociaka młodego kocim katarem? Miałam styczność z takim chorym kotkiem i dopiero teraz sobie to uświadomiłam. Nie tulilam go, ale raz czy dwa wlazł mi na kolana i łaził po salonie u nas chwilę... jestem przerażona ;(

Do góry