reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Przepraszam Was bardzo, ale dopiero teraz mam chwilkę żeby napisać. Jestem w szpitalu, ale z Sarą wszystko dobrze, to najważniejsze. Później napiszę więcej. Dziękuję Wam wszystkim, jesteście kochane.
Ufff jak dobrze, cieszę się bardzo :) dopiero teraz przeczytałam co się stało. I cudownie, że mąż z Tobą zostanie. Odpoczywaj jak najwięcej. Na szczęście, że z Sarą wszystko dobrze.

Ostatnia edycja:
reklama
Natka cieszę się że wszystko dobrze się skończyło. Uważaj na siebie.

Wszystkie powinnyśmy już zwolnić tempo , nie warto ryzykować.

Same pyszności dzisiaj wrzucacie. Ja musiałam się lodami zadowolić.

Co do ruchów dziecka to mój łobuziak jest coraz bardziej aktywny, szaleje w brzuchu na całego . W nocy mi narazie daje pospać.
Moja już mnie tak dziwnie kopie, że czasami mnie boli i myślę sobie "idź już spać" ;) w nocy też budzi.

Co do ruchów to ja też już mniej czuje niż na początku. Np. Dziś się nie ruszał w ogóle tzn jakieś takie "pierniecie" i tyle ale za to teraz szaleje. Wcześniej to tak jak teraz szał mi cały czas. Teraz to śpi cały dzień a na noc szaleje. Przeważnie teraz taki schemat. A tak w ogóle dziś mnie pobolewa brzuch lekko nospa nie pomaga.

Co do ruchów to ja też już mniej czuje niż na początku. Np. Dziś się nie ruszał w ogóle tzn jakieś takie "pierniecie" i tyle ale za to teraz szaleje. Wcześniej to tak jak teraz szał mi cały czas. Teraz to śpi cały dzień a na noc szaleje. Przeważnie teraz taki schemat. A tak w ogóle dziś mnie pobolewa brzuch lekko nospa nie pomaga.
Jak Ci szaleje w nocy to naszykuj się, że po urodzeniu tak zostanie :)

Mój synek też mi daje spać jeszcze w nocy,ale wieczorem najbardziej daje o sobie znać ;)

@Rossiczka Super ;)Ja zawsze chciałam iść na taki mecz,ale jakoś zawsze za późno się za to biorę żeby dostać bilety i nie wiem jak to ogarnąć do końca.A drogie są bilety teraz na te mecze w siatkę?

20170826_221943-808x501.png

Pochwalę się :) Babcia Igusi, moja teściowa (Nie lubię tego słowa) postanowiła sprawić taki prezent wnusi :) szafę, komode i łóżeczko :D ale nam niespodziankę zrobiła. Iga będzie miała piękny pokoik. Musimy dokupić tylko dodatki i fotel dla mnie do karmienia.

Załączniki

• 20170826_221943-808x501.png
    20170826_221943-808x501.png
    155,5 KB · Wyświetleń: 446
Hej dziewczyny
Ja dziś później bo cały dzień załamana byłam ale już odpoczywam nawet ciasto upiekłam i przyznam się że mi wyszło i nie przypaliłam pierwszy raz hehe

Ale widzę że tu się działo dziś
Natkaa dobrze że wszystko dobrze i ciebie i małej odpoczywaj

1503785251-aaaaaa.jpeg

A to mój serniczek

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry