Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poza tym jak to mój przyjaciel mówi "czym się przejmować, duży plac zabaw jest fajny "Wracam na dobre tory w kuchni tylko troche kaloryczne tym razem a co mi tam po ciazy zrzuce
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Takich przyjaciół to ja ceniePoza tym jak to mój przyjaciel mówi "czym się przejmować, duży plac zabaw jest fajny "
no to teraz tylko czekać na dobre wynikiPrzeżyłam i ja tą glukozę ale nigdy więcej bez cytryny. Też nie mogłam pić wody ani spacerować. Jakoś zmęczyłam ,ale do domu wróciłam o 10.30 mega głodna i śpiąca.
to cynamonowe są ?dzien dobry ja od rana wzielam sie za pieczenie dawno tego nie robilam ale bulki wyszly pyszne teraz prysznic i ide sie walnac na wyrku bo brzuch mnie ciagnie. Milego dnia laski i trzymam kciuki za wizyty :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak cynamonoweto cynamonowe są ?
chyba dzisiaj ja cos upieke
ja postaram się jakieś bardziej dietetyczne Chociaż marzy mi się beza z bita śmietanąSkoro wszystkie coś robią to i ja jakieś ciasto chyba zrobię... [emoji4] tylko nie wiem jakie....