pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no i super ! Ile daliście ?Jednak wykopałam na olx zdjęcie wózka Zobacz załącznik 819840
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i super ! Ile daliście ?Jednak wykopałam na olx zdjęcie wózka Zobacz załącznik 819840
699 bardzo ładne rzeczy w tym komisie na Batorego mająno i super ! Ile daliście ?
musze się tam wybrać jeszcze699 bardzo ładne rzeczy w tym komisie na Batorego mają
nie dobijajdzien dobry ja od rana wzielam sie za pieczenie dawno tego nie robilam ale bulki wyszly pyszne teraz prysznic i ide sie walnac na wyrku bo brzuch mnie ciagnie. Milego dnia laski i trzymam kciuki za wizyty :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też chcę takie [emoji7]dzien dobry ja od rana wzielam sie za pieczenie dawno tego nie robilam ale bulki wyszly pyszne teraz prysznic i ide sie walnac na wyrku bo brzuch mnie ciagnie. Milego dnia laski i trzymam kciuki za wizyty :*
Zapraszam we dwie zawsze razniej bo umieram juz z nudy w domuJa też chcę takie [emoji7]
wyślij w jednej paczce z tym1,5 kg Ale bym wszamała.Zapraszam we dwie zawsze razniej bo umieram juz z nudy w domu
Wracam na dobre tory w kuchni tylko troche kaloryczne tym razem a co mi tam po ciazy zrzucewyślij w jednej paczce z tym1,5 kg Ale bym wszamała.
A tak juz chciałam pisać, że dawno nic pysznego nie wstawiłaś