reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Zedra z Ciebie publicznie ku przestrodze dla pozostałych [emoji23]
Rossiczka Ty z okolic Piaseczna chyba? Dobrze kojarzę? Gdzie będziesz rodzic?

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Do Zalesia w przyszłym roku się przeprowadzamy. Więc teraz wciąż Bemowo :-)
Tak jak Tobiasza planuje i tym razem na Inflackiej rodzic
Aaa to pewnie coś pomyliłam [emoji28]
Córkę rodziłam w pisecznie dlatego pytam. To będziesz rodzic u mnie pod domem bo mieszkam obok inflanckiej [emoji3]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Aaa to pewnie coś pomyliłam [emoji28]
Córkę rodziłam w pisecznie dlatego pytam. To będziesz rodzic u mnie pod domem bo mieszkam obok inflanckiej [emoji3]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Wpadnę po prowiant w razie co ;-)
Moje znajome zawsze się śmieją ze to szpital dla zakupoholiczek ;-)

To w sumie blisko siebie mieszkamy :-)

Nic nie pomylilas bo plan był ze na jesieni przeprowadzimy się do Zalesia czyli powiat piaseczyński ;-) ale plany się zmieniły i dopiero w przyszłym roku przeprowadzka aby na spokojnie wszystko wykończyć, aby ogród powstał etc :-)

Taki był plan, ale jak pójdę 4.09 na wizytę to muszę zapytać tego lekarza co miał na myśli mówiąc mi wtedy w szpitalu, że do porodów Wyspiański lepszy. Trochę jestem zdezorientowana, bo te pielęgniarki takie niemiłe były jak leżałam w tym 18 tc, ale z drugiej strony może jak lekarz prowadzący jest tam codziennie to jakoś inaczej.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Wpadnę po prowiant w razie co ;-)
Moje znajome zawsze się śmieją ze to szpital dla zakupoholiczek ;-)

To w sumie blisko siebie mieszkamy :-)

Nic nie pomylilas bo plan był ze na jesieni przeprowadzimy się do Zalesia czyli powiat piaseczyński ;-) ale plany się zmieniły i dopiero w przyszłym roku przeprowadzka aby na spokojnie wszystko wykończyć, aby ogród powstał etc :-)
Trzeba na kawę skoczyć [emoji12]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Taki był plan, ale jak pójdę 4.09 na wizytę to muszę zapytać tego lekarza co miał na myśli mówiąc mi wtedy w szpitalu, że do porodów Wyspiański lepszy. Trochę jestem zdezorientowana, bo te pielęgniarki takie niemiłe były jak leżałam w tym 18 tc, ale z drugiej strony może jak lekarz prowadzący jest tam codziennie to jakoś inaczej.

Powiem Ci tak.. dla mnie nie była ani jedna osoba miła na Wyspiańskim i to co się tam działo wtedy to jeden wielki cyrk ...Dla mnie plusem jest to ,że wojewódzki ma lepszy sprzęt do ratowania życia noworodków a po akcji z Laurą wiem ,że już niczego nie jestem w stanie przewidzieć ,dwa moja gin jestem tam położną a trzy ,że jak byłam tam z krwawieniem i kolejny raz z powodu braków ruchów jakoś wszyscy tam byli mili i jakoś na mnie pozytywne wrażenie wywarli. Ostatnio rodziły też tam 3 koleżanki i wszystkie też bardzo chwaliły .

lekarz pracujący w wojewódzkim powiedzial Ci ,że do porodu lepszy wyspiański ?

reklama
lekarz pracujący w wojewódzkim powiedzial Ci ,że do porodu lepszy wyspiański ?
Tak, jak mnie badał teraz jak byłam pytał gdzie rodziłam pierwszą córkę, powiedziałam że na Wyspiańskiego, a on odpowiedział że w tym lepszym, a ja mówię że nie wiem czy lepszym, ale że z Wojewódzkiego wyszłam na żądanie dzień przed porodem i wstyd było wracać, a on wtedy powiedział, myślę, że to porodów lepszym...

Do góry