Hej Dziewczyny!
Troche nas nie bylo, ale sierpien to duzo zmian.
Wakacje w Bulgarii byly super! Gdyby nie zdjecia wieloryba to moglam czasami zapmniec, ze jestem w ciazy
ale tak
@JaneHeart to byl tydzien objadania sie i moja waga to odczula - bylo warto!!!
Co do wagi - to czytam, ze macie podobnie, ale ja w tym 6 miesiacu tyje na potege - 1kg na tydzien to norma, a wcale jakos sie nie objadam. Fakt - jem slodkie i jakis fast food wpadnie, ale nie sa to jakies porcje Bog wie jakie. Od ostatniej wizyty 19 lipca mam 4kg na plus, a od poczatku plus 8. I
@Angella210 tez chyba zaczne szukac gdzies kurtki na tej moj domek...
My tez powoli zaczynamy kompletowac wyprawke, szczegolnie, ze mamy na tapecie temat rozpoczecia budowy domu i wiem, ze zaraz nie bede miala na nic kasy.. ale wczoraj udalo mi sie kupic praktycznie nowe drewniane bialo-bezowe lozeczko w stanie idealnym z nowym materacem za 140zl! Ktos chcial sie go pozbyc, a jego dziecko spalo z nimi w lozku
Lubie takie okazje - uzywana torbe skip hop w calkiem spoko stanie kupilam za 60 zl
moglabym sobie pozwolic na nowe te rzeczy, ale w sumie - po co?
Przyjaciolka namawia mnie na baby shower i moze faktyczne pod koniec wrzesnia zrobimy sobie taka babska imprezke
wtedy tez pewnie dostane kilka rzeczy wiec do tego czasu chce miec kompletna liste brakujacych rzeczy.
Malutka (dalej bezimienna bo dalej nie mozemy ustaic wspolnej wersji
) tez sie rozkopala na calego - szczegolnie rano jak zjem cos dobrego do kawki po sniadanku i poznym wieczorem. Lubi chyba tez muzyke - skakala jak szalona nawet w kosciele, kiedy gral organista
A dla Was wszystkich duzo, duzo zdrowka, sily na kazdy dzien (szczegolnie taki pochmurny jak dzis), duzo usmiechu i optymizmu!! Moc buziakow :*
@reniuszek - a czy u Ciebie wszystko ok? Twoj post o zwatpieniu i fb posty mnie zasmucily ostatnio
<przytul>
Krakowianki - moze w polowie wrzesnia jakas herbatka na Rynku?
chyba, ze ktoras nie-Krakowianka rowniez przyjedzie do Krakowa?