reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Termin mam na 22.12
Wiem, że ułożenie się zmienia. Lekarz mówił o tym co jest w tym momencie.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Jasne, Maluszek ma jeszcze dużo czasu na wygibasy. Nasz Bartek też był ułożony pośladkowo i przekrecil się praktycznie przed samym porodem. Nikt nigdy mi nie mówił o możliwości przebicia nóżkami czegokolwiek.

reklama
też pierwsze słyszę ... ale chyba lekarz by głupot nie gadał ?
Ja do mojego lekarza mam całkowite zaufanie. Prowadzi już moja druga ciąże i jest świetnym specjalistą. Poszukalam o tym w Google i tak czasem jest. Jeśli dziecko mocno kopnie może przebić. Bardzo rzadko bo rzadko ale może tak być.

m3sx3e3k25iia4nv.png

@blair_90 no pięknie :) Gratulacje :*

@CarlaR zarąbistą Twój synuś rysuje biedronkę [emoji7] Jest cudna ^^

U nas synuś też dupcią w dół i też nic nie słyszałam o przebijaniu. Ja myślę że specjalnie tego nie mówią żebyśmy nie schizowały ;)

Właśnie chwilkę odpoczywam. Zaczęłam sprzątać i brzuch rozbolał :/ Więc 30 min dla brzucha i lecim dalej :D

A co z nogami ??? Bolą, rwą, dretwieja czy jak ???
Wszytko po trochu ;/ dziwne uczucie do opisania, takie rwanie, ból kości promieniujacy od stop do łydek i kolan, chęć prostowania, kręcenia, szukanie zimnego miejsca bo są palace jak by . Czuję się jak po całym dniu w pracy i gdy ktoś się położy to takie uczucie zmęczenia nóg. Nie wiem dużo można by było porównywać i opisywać jaka to udręka. Mam tak co noc. ;(

reklama
Do góry