reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzieczyny masakra spalam dziś niecałe 4 godziny, ale jakiś nawał Energi mam ;) zrobiłam na mamy urodziny sałatkę z tunczyka i ciasto a jeszcze zdążyłam zupę zrobić dla dzieci. ;) hehe. Idę się kąpać i zbieram do mamy. ;)

1503144131-aaaaaa.jpeg

1503144235-aaaaaa.jpeg

1503144275-aaaaaa.jpeg

A to prezent dla niej.

1503144349-aaaaaa.jpeg

Myślę że będzie zadowolona z takich darów ;)
Kobieto jesteś szalonaaaaa:) jakie pyszności. Mama na bank się ucieszy z tego wszystkiego. Kosmetyki, słodkości, żarełko! Niebo po prostu:)

reklama
Wszytko po trochu ;/ dziwne uczucie do opisania, takie rwanie, ból kości promieniujacy od stop do łydek i kolan, chęć prostowania, kręcenia, szukanie zimnego miejsca bo są palace jak by . Czuję się jak po całym dniu w pracy i gdy ktoś się położy to takie uczucie zmęczenia nóg. Nie wiem dużo można by było porównywać i opisywać jaka to udręka. Mam tak co noc. ;(
A lykasz dużo magnezu ?

Termin mam na 22.12
Wiem, że ułożenie się zmienia. Lekarz mówił o tym co jest w tym momencie.

m3sx3e3k25iia4nv.png

To jesteśmy na tym samym etapie .:)
Ja mam termin om/usg 21-22 grudnia 2017.

Ja jeszcze nie słyszałam o takim przypadku. Ale może twój lekarz miał taki w swojej praktyce. On zdecydowanie lepiej się na tym zna niż ja. ;)

Ja juz ugotowałam ogorkowa ;) zrobilam pastę jajeczna na później, listę zakupów i właśnie piekę mięsko w piekarniku :D zrezygnowałam z kotletow bo musialabym ubijac pięścią lub słoikiem :D maz kończy o 14 i będziemy zajadac

p19uflw1nv024jhl.png
Hehe pamiętam jak przeprowadziłam się do UK, zabrałam się za schabowe, a Tu żadnej ubijaczki nie miałam okazało się, hahahaha zgadnijcie czym ubilam..... Wałkiem do pierogów. heheheehe do tej pory z tego się śmieje ;)

Kurczę eklerko współczuję. współczuję ciazy z Maksiem to miałam....niby taki RLS :(

Jejku co to za pyszności narobiłaś....mniam ! Teraz o niczym innym nie myślę jak o tym cudnym cieście :))
U mnie w domu słodyczy brak, mam szlaban. Jedynie czym się ratuje to miksem z ciemnego kakao banana daktyli i mleka.
Twoja mama na pewno będzie zadowolona :* pozdrowienia dla Niej !

@daruuunia3 jejku jakiego masz cudownego Synka. Dzieci są takie wrażenie takie mądre. Moje też się troszczą o mamusie i cały czas gaszcza brzuszek, robią rysunki. Młodsza 4l. Wczoraj mnie i mówi do mnie "mamusiu wstań już, albo rozepnij guzik, bo gnieciesz brzuszek" A starszy 7 l. Pyta cały czas czy dobrze się czuje albo bym położyła się, herbatę mi robi często. Kochane są <3

Ja przytyłam 3 kg od wagi startowej. na początku schudłam więc tego nie liczę. ;p
W pierwszej ciąży przytyłam 7 kg a w drugiej 25 kg. To samo jadłam, miałam takie samo życie. ;)

@CarlaR jej jaka cudowna kartka <3 dziś imprezujemy razem w takim razie ;) Miłego dnia ;)

@blair_90 gratulacje wizyty! Suepr że wszytko ok! Niech Ignas rośnie <3

Kurczę eklerko współczuję. współczuję ciazy z Maksiem to miałam....niby taki RLS :(

Jejku co to za pyszności narobiłaś....mniam ! Teraz o niczym innym nie myślę jak o tym cudnym cieście :))
U mnie w domu słodyczy brak, mam szlaban. Jedynie czym się ratuje to miksem z ciemnego kakao banana daktyli i mleka.
Twoja mama na pewno będzie zadowolona :* pozdrowienia dla Niej !
Dziękuję kochana ;*
Jakoś dam radę, pociesza mnie to że po ciąży to znika miałam identycznie w drugiej ciąży tyle że nie co noc, jak teraz. ;/

reklama
Ja dziś zrobiłam pranie i chciałam sobie wystawić na werandę żeby schło,bo deszcz przestał padać. W pewnym momencie suszarka mi się złożyła i bum przycięła mi palca,już miałam kwiczeć tak bolało,ale zacisnęłam zęby żeby sąsiedzi nie słyszeli o_OTeraz siedzę i skubie fistaszki. Zupa ugotowana i sorbet z truskawek w lodowce :p

@eklerkaa to ja jak się przeprowadziłam do Szwecji to nie mogłam na początku nigdzie tłuczka znaleźć i biłam filety słoikiem :-D
Zawsze można sobie jakoś poradzić :D
@reniuszek taki mix mleka z daktylami i bananem często pije tyle,ze bez kakao,ale jest bardo smaczne i pożywne :)wiec na zdrowie

Do góry