reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzieczyny masakra spalam dziś niecałe 4 godziny, ale jakiś nawał Energi mam ;) zrobiłam na mamy urodziny sałatkę z tunczyka i ciasto a jeszcze zdążyłam zupę zrobić dla dzieci. ;) hehe. Idę się kąpać i zbieram do mamy. ;)

1503144131-aaaaaa.jpeg

1503144235-aaaaaa.jpeg

1503144275-aaaaaa.jpeg

A to prezent dla niej.

1503144349-aaaaaa.jpeg

Myślę że będzie zadowolona z takich darów ;)
Kobieto jesteś szalonaaaaa:) jakie pyszności. Mama na bank się ucieszy z tego wszystkiego. Kosmetyki, słodkości, żarełko! Niebo po prostu:)

reklama
Wszytko po trochu ;/ dziwne uczucie do opisania, takie rwanie, ból kości promieniujacy od stop do łydek i kolan, chęć prostowania, kręcenia, szukanie zimnego miejsca bo są palace jak by . Czuję się jak po całym dniu w pracy i gdy ktoś się położy to takie uczucie zmęczenia nóg. Nie wiem dużo można by było porównywać i opisywać jaka to udręka. Mam tak co noc. ;(
A lykasz dużo magnezu ?

Termin mam na 22.12
Wiem, że ułożenie się zmienia. Lekarz mówił o tym co jest w tym momencie.

m3sx3e3k25iia4nv.png

To jesteśmy na tym samym etapie .:)
Ja mam termin om/usg 21-22 grudnia 2017.

Ja jeszcze nie słyszałam o takim przypadku. Ale może twój lekarz miał taki w swojej praktyce. On zdecydowanie lepiej się na tym zna niż ja. ;)

Ja juz ugotowałam ogorkowa ;) zrobilam pastę jajeczna na później, listę zakupów i właśnie piekę mięsko w piekarniku :D zrezygnowałam z kotletow bo musialabym ubijac pięścią lub słoikiem :D maz kończy o 14 i będziemy zajadac

p19uflw1nv024jhl.png
Hehe pamiętam jak przeprowadziłam się do UK, zabrałam się za schabowe, a Tu żadnej ubijaczki nie miałam okazało się, hahahaha zgadnijcie czym ubilam..... Wałkiem do pierogów. heheheehe do tej pory z tego się śmieje ;)

Kurczę eklerko współczuję. współczuję ciazy z Maksiem to miałam....niby taki RLS :(

Jejku co to za pyszności narobiłaś....mniam ! Teraz o niczym innym nie myślę jak o tym cudnym cieście :))
U mnie w domu słodyczy brak, mam szlaban. Jedynie czym się ratuje to miksem z ciemnego kakao banana daktyli i mleka.
Twoja mama na pewno będzie zadowolona :* pozdrowienia dla Niej !

@daruuunia3 jejku jakiego masz cudownego Synka. Dzieci są takie wrażenie takie mądre. Moje też się troszczą o mamusie i cały czas gaszcza brzuszek, robią rysunki. Młodsza 4l. Wczoraj mnie i mówi do mnie "mamusiu wstań już, albo rozepnij guzik, bo gnieciesz brzuszek" A starszy 7 l. Pyta cały czas czy dobrze się czuje albo bym położyła się, herbatę mi robi często. Kochane są <3

Ja przytyłam 3 kg od wagi startowej. na początku schudłam więc tego nie liczę. ;p
W pierwszej ciąży przytyłam 7 kg a w drugiej 25 kg. To samo jadłam, miałam takie samo życie. ;)

@CarlaR jej jaka cudowna kartka <3 dziś imprezujemy razem w takim razie ;) Miłego dnia ;)

@blair_90 gratulacje wizyty! Suepr że wszytko ok! Niech Ignas rośnie <3

Kurczę eklerko współczuję. współczuję ciazy z Maksiem to miałam....niby taki RLS :(

Jejku co to za pyszności narobiłaś....mniam ! Teraz o niczym innym nie myślę jak o tym cudnym cieście :))
U mnie w domu słodyczy brak, mam szlaban. Jedynie czym się ratuje to miksem z ciemnego kakao banana daktyli i mleka.
Twoja mama na pewno będzie zadowolona :* pozdrowienia dla Niej !
Dziękuję kochana ;*
Jakoś dam radę, pociesza mnie to że po ciąży to znika miałam identycznie w drugiej ciąży tyle że nie co noc, jak teraz. ;/

reklama
Ja dziś zrobiłam pranie i chciałam sobie wystawić na werandę żeby schło,bo deszcz przestał padać. W pewnym momencie suszarka mi się złożyła i bum przycięła mi palca,już miałam kwiczeć tak bolało,ale zacisnęłam zęby żeby sąsiedzi nie słyszeli o_OTeraz siedzę i skubie fistaszki. Zupa ugotowana i sorbet z truskawek w lodowce :p

@eklerkaa to ja jak się przeprowadziłam do Szwecji to nie mogłam na początku nigdzie tłuczka znaleźć i biłam filety słoikiem :-D
Zawsze można sobie jakoś poradzić :D
@reniuszek taki mix mleka z daktylami i bananem często pije tyle,ze bez kakao,ale jest bardo smaczne i pożywne :)wiec na zdrowie

Do góry