reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@CarlaR no tak mi przykro. Straszne te siniorki... Ja póki co biorę rutynowo przeciwko mikrozakrzepicy u Malucha acard. Narazie na szczęście nie potrzebuję zastrzyków. Mimo to na pobraniu i tak mam tak gęstą krew że pobrać nie idzie :/ Sama już czasem nie wiem jak to z tymi lekami jest. Bo kurcze, nabiję sobie lekko siniaka i jest rozlany na pół ręki. Albo podrabię się w nosie i nagle krwotok o_O A na badaniach takie jakca xD Głupieje chwilami ;)

reklama
Carla jeszcze trochę :* tule
Angella fajna bluza...ja też sobie kupiłam tanie oversizowe sweterki na allegro
Ja biorę 3x2 tabletki dziennie magnezu staram się na maksa brać .
Zobacz załącznik 818691 Zobacz załącznik 818692
Renia jakie piękne [emoji7][emoji7][emoji7] Muszę poprzymierzać swoje. Na szczęście ja lubię luźne, workowate swetry to powinnam wejść :D Najwyżej teraz będą dopasowane xD

Tobie się nie dziwię z taką dawką ;) Przy skracającej się szykce właśnie ciśnie się magnez na maxa :) Także chwalę, dobrze czynisz :*

Ja z zakupów przymierzam się pomału do maski antysmogowej póki sezonu nie ma. Potem to wybindują ceny o 100% a i tak wszystko wyprzedadzą :/ Jakoś boję się w ciąży wyłazić na ten syf bez zabezpieczenia. A ja lubię spacerować późną jesienią. Jak tak policzki zaczynają marznąć. I nosek ^^ Albo jak mróz lekko szczypie. Och <3

Chyba jestem nienormalna xD Zimnoludek, hihihi ^^

@CarlaR no tak mi przykro. Straszne te siniorki... Ja póki co biorę rutynowo przeciwko mikrozakrzepicy u Malucha acard. Narazie na szczęście nie potrzebuję zastrzyków. Mimo to na pobraniu i tak mam tak gęstą krew że pobrać nie idzie :/ Sama już czasem nie wiem jak to z tymi lekami jest. Bo kurcze, nabiję sobie lekko siniaka i jest rozlany na pół ręki. Albo podrabię się w nosie i nagle krwotok o_O A na badaniach takie jakca xD Głupieje chwilami ;)
A pijesz wodę przed pobraniem krwi?

Renia jakie piękne [emoji7][emoji7][emoji7] Muszę poprzymierzać swoje. Na szczęście ja lubię luźne, workowate swetry to powinnam wejść :D Najwyżej teraz będą dopasowane xD

Tobie się nie dziwię z taką dawką ;) Przy skracającej się szykce właśnie ciśnie się magnez na maxa :) Także chwalę, dobrze czynisz :*

Ja z zakupów przymierzam się pomału do maski antysmogowej póki sezonu nie ma. Potem to wybindują ceny o 100% a i tak wszystko wyprzedadzą :/ Jakoś boję się w ciąży wyłazić na ten syf bez zabezpieczenia. A ja lubię spacerować późną jesienią. Jak tak policzki zaczynają marznąć. I nosek ^^ Albo jak mróz lekko szczypie. Och <3

Chyba jestem nienormalna xD Zimnoludek, hihihi ^^
Współczuję smogu straszne to ze ludzie cierpią :(

Właśnie, właśnie. Ile wody można wypić przed krzywą? Żebym nie przegięła :/ Bo ostatnio byłam tak zdesperowana że właśnie wypiłam w przeciągu godziny 1.5 l żeby ruszyć krew. A jak to jest z krzywą? No i czy w trakcie też pijecie wodę, czy tak te 2 h o suchym pysku? :(

Właśnie, właśnie. Ile wody można wypić przed krzywą? Żebym nie przegięła :/ Bo ostatnio byłam tak zdesperowana że właśnie wypiłam w przeciągu godziny 1.5 l żeby ruszyć krew. A jak to jest z krzywą? No i czy w trakcie też pijecie wodę, czy tak te 2 h o suchym pysku? :(
Ja nic nie piłam przed. Poszłam spać koło 23 wtedy się nosiłam i potem dopiero po 3 pobraniu.

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Współczuję smogu straszne to ze ludzie cierpią :(
A daj spokój. Ostatnio w zimie to aż śmierdziało parę dni spaloną oponą ^^ A mgła była koloru żółtego xD Fuj [emoji14]

Ja wiem że problem smogu zawsze był, tylko teraz o tym się zaczęło mówić. Ale odkąd tu mieszkam (12 lat) mam chroniczny problem z oddychaniem i nieżytem nosa :/ Więc coś musi być na rzeczy. Dlatego jestem nadwrażliwa w tym temcie. Maseczka będzie i już :) W mieszkaniu odkąd mamy oczyszczacz też lepiej zimą śpię. Nie charczę tak i nie mam wysuszonego na wiór gardła. Ale ja jestem delikates [emoji14] Także tego ^^

Do góry