Dziękuję. No to spróbuję. Nawyżej będzie mnie kuć do oporu xD Wrócę do domu jak ćpunka cała w plastrach, hahahaJa nic nie piłam przed. Poszłam spać koło 23 wtedy się nosiłam i potem dopiero po 3 pobraniu.
reklama
To bierz te zastrzyki jak trzeba ,ważne żeby dzidzia była zdrowa teraz.@Marti92 w poprzedniej ciąży córeczka umarła i wykryli 3 skrzepy w pepowibie dlatego teraz biorę te zastrzyki.
Dzięki dziewczynki za ciepłe słowa :*
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Wróciłam!!!! Masakra jak długo to trwało, dziecko zasłoniło się rączkami i nie mogła zobaczyć profilu twarzy, po ponad godzinie kazała mi iść na spacer i zjeść co słodkiego, później znowu badanie ponad 40 minut! Ale! Do rzeczy!!!! Wszystko ok!!!! I mamy swoją IZE!!! ależ się cieszmy!!! Oto i ona!
Załączniki
CarlaR
Fanka BB :)
DokładnieTo bierz te zastrzyki jak trzeba ,ważne żeby dzidzia była zdrowa teraz.
CarlaR
Jak cudnieeeeee!!! Gratulacje kochanaWróciłam!!!! Masakra jak długo to trwało, dziecko zasłoniło się rączkami i nie mogła zobaczyć profilu twarzy, po ponad godzinie kazała mi iść na spacer i zjeść co słodkiego, później znowu badanie ponad 40 minut! Ale! Do rzeczy!!!! Wszystko ok!!!! I mamy swoją IZE!!! ależ się cieszmy!!! Oto i ona! Zobacz załącznik 818699
Wiedziałam Gratuluję :* Piękna [emoji7]Wróciłam!!!! Masakra jak długo to trwało, dziecko zasłoniło się rączkami i nie mogła zobaczyć profilu twarzy, po ponad godzinie kazała mi iść na spacer i zjeść co słodkiego, później znowu badanie ponad 40 minut! Ale! Do rzeczy!!!! Wszystko ok!!!! I mamy swoją IZE!!! ależ się cieszmy!!! Oto i ona! Zobacz załącznik 818699
Super, gratulacje[emoji7] [emoji9]Wróciłam!!!! Masakra jak długo to trwało, dziecko zasłoniło się rączkami i nie mogła zobaczyć profilu twarzy, po ponad godzinie kazała mi iść na spacer i zjeść co słodkiego, później znowu badanie ponad 40 minut! Ale! Do rzeczy!!!! Wszystko ok!!!! I mamy swoją IZE!!! ależ się cieszmy!!! Oto i ona! Zobacz załącznik 818699
reklama
Angella210
@reniuszek Super te sweterki.Muszę sobie zamówić też tylko zastanawiam się czy one mają normalny rękaw czy ten sweter jest typu nietoperz?