reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja nic nie piłam przed. Poszłam spać koło 23 wtedy się nosiłam i potem dopiero po 3 pobraniu.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Dziękuję. No to spróbuję. Nawyżej będzie mnie kuć do oporu xD Wrócę do domu jak ćpunka cała w plastrach, hahaha :D

reklama
Wróciłam!!!! Masakra jak długo to trwało, dziecko zasłoniło się rączkami i nie mogła zobaczyć profilu twarzy, po ponad godzinie kazała mi iść na spacer i zjeść co słodkiego, później znowu badanie ponad 40 minut! Ale! Do rzeczy!!!! Wszystko ok!!!! I mamy swoją IZE!!! :-) :);):-D ależ się cieszmy!!! Oto i ona!
received_1384116561674143.jpeg

Załączniki

• received_1384116561674143.jpeg
    received_1384116561674143.jpeg
    143,3 KB · Wyświetleń: 389
Wróciłam!!!! Masakra jak długo to trwało, dziecko zasłoniło się rączkami i nie mogła zobaczyć profilu twarzy, po ponad godzinie kazała mi iść na spacer i zjeść co słodkiego, później znowu badanie ponad 40 minut! Ale! Do rzeczy!!!! Wszystko ok!!!! I mamy swoją IZE!!! :-) :);):-D ależ się cieszmy!!! Oto i ona! Zobacz załącznik 818699
Jak cudnieeeeee!!! Gratulacje kochana

Wróciłam!!!! Masakra jak długo to trwało, dziecko zasłoniło się rączkami i nie mogła zobaczyć profilu twarzy, po ponad godzinie kazała mi iść na spacer i zjeść co słodkiego, później znowu badanie ponad 40 minut! Ale! Do rzeczy!!!! Wszystko ok!!!! I mamy swoją IZE!!! :-) :);):-D ależ się cieszmy!!! Oto i ona! Zobacz załącznik 818699
Wiedziałam ;) Gratuluję :* Piękna [emoji7]

Super, gratulacje[emoji7] [emoji9]

reklama
Do góry