reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Mi trochę znowu morfologia poleciała, więc muszę dawkę żelaza na starą przywrócić. Poza tym wyniki ok.
A co do krzywej, to w moim labie bez skierowania nie robią.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
A powiedz mi jak u Ciebie płytki krwi? Bo ja byłam dzisiaj u rodzinnego i mnie poinformował, że jak następnym razem znowu będą niższe to mnie skieruje do szpitala... Miesiac temu miałam 147 tys teraz 138 i hemoglobine 11,5.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1502533323-aaaaaa.jpeg

To ja też się pochwalę. Tu fotka którą fryzjerka wstawiła na swoją stronę. W rzeczywistości wyszły ciemniejsze, ale nie chciała już bardziej ich nadwyrężać, bo i tak schodziłyśmy z farbowanych 3 lata na ciemny brąz. Ogólnie odwaliła kawał dobrej roboty bo idealnie wyrównała z moim naturalnym kolorem. Spędziłam u niej 5 godzin :D I nie płakałam! :D

Dzisiaj mamy wesele, trochę mnie to przeraża przez pogodę. Jedyna kiecka, która na mnie pasuje to uwaga - z balu gimnazjalnego [emoji28] Długa, bez ramiączek, ciemna śliwka, chyba szyfonowa ale nie jestem pewna czy tak to się nazywa.

Jutro mamy wreszcie pojechać na cały dzień nad jezioro. Więc jak mi się pogoda popsuje, po 3 tygodniach topienia się w domu to chyba się popłaczę :) Muszę popływać!

A patrząc po wizytach...ale macie już duże te bachorki :D Ciekawe kto pierwszy 1kg przebije :D

yuudhqvkh0cpri5e.png
Włosy mega!

@Karolcia1992 wszystkiego najlepszego!
@blair_90 i jak tam badanie? Dałaś radę? Jak się czujesz?
Tak dałam. Nawet się dobrze czułam. Był moment, że spać mi się bardzo zachciało.
I już mam wyniki
Glukoza na czczo: 87
Po 1h: 154
Po 2h: 109
Więc według tego co sprawdzałam jest chyba ok. Co myślicie?

m3sx3e3k25iia4nv.png

A powiedz mi jak u Ciebie płytki krwi? Bo ja byłam dzisiaj u rodzinnego i mnie poinformował, że jak następnym razem znowu będą niższe to mnie skieruje do szpitala... Miesiac temu miałam 147 tys teraz 138 i hemoglobine 11,5.

Tak ci powiedział z płytkami? o_O Ja zaczęłam od 137 i co miesiąc jest trochę mniej. Teraz dobiłam do 112 i tylko powiedział, że no nie bardzo te płytki i tyle. Reszta ok.

yuudhqvkh0cpri5e.png

Tak ci powiedział z płytkami? o_O Ja zaczęłam od 137 i co miesiąc jest trochę mniej. Teraz dobiłam do 112 i tylko powiedział, że no nie bardzo te płytki i tyle. Reszta ok.

yuudhqvkh0cpri5e.png
Ja zaczęłam 192. Może chciał mnie po prostu wkurzyć, to by do niego pasowało [emoji23]

reklama
1502551042-aaaaaa.jpeg
1502551046-aaaaaa.jpeg
my zaczynamy juz dzisiaj leniuchowac. Dostalam wlasnie zaproszenie na babski wieczor na dzisiaj ale chyba jakos nie czuje sie na silach zeby isc.. one wszystkie piekne szczuple a ja taki wielorybek eh

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No co Ty piszesz, nie ma nic piękniejszego jak kobieta w ciąży idź i pochwal się jak pięknie wyglądasz :)

Do góry