Sliczby Maluch[emoji7] [emoji9]Cześć dziewczyny, wczoraj już nie napisałam bo późno wróciliśmy. Nasz Jaś pięknie rośnie. Waży 540 gram i ma długie nogi i ręce, to chyba po tatusiu bardzo wzruszające jak p. doktor pokazuje ten widok 3D u nas widać ogromne podobieństwo do mojego męża
A oto i nasz Jaś.
Dziękujemy za kciuki
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Angella210
Fanka BB :)
@Karolcia1992 Wszystkiego naj naj dla Ciebie i dla córki Ale Ci mąż super niespodziankę zrobił
JaneHeart
To ja też się pochwalę. Tu fotka którą fryzjerka wstawiła na swoją stronę. W rzeczywistości wyszły ciemniejsze, ale nie chciała już bardziej ich nadwyrężać, bo i tak schodziłyśmy z farbowanych 3 lata na ciemny brąz. Ogólnie odwaliła kawał dobrej roboty bo idealnie wyrównała z moim naturalnym kolorem. Spędziłam u niej 5 godzin I nie płakałam!
Dzisiaj mamy wesele, trochę mnie to przeraża przez pogodę. Jedyna kiecka, która na mnie pasuje to uwaga - z balu gimnazjalnego [emoji28] Długa, bez ramiączek, ciemna śliwka, chyba szyfonowa ale nie jestem pewna czy tak to się nazywa.
Jutro mamy wreszcie pojechać na cały dzień nad jezioro. Więc jak mi się pogoda popsuje, po 3 tygodniach topienia się w domu to chyba się popłaczę Muszę popływać!
A patrząc po wizytach...ale macie już duże te bachorki Ciekawe kto pierwszy 1kg przebije
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
To u nas wręcz przeciwnie ;-) jest pochmurno i chłodno, nawet na budowie jak z mężem kawę piliśmy na tarasie to się trzęsłam z zimnaJa juz ogarnelam klientki jesteśmy u tesciow. Topie sie mega. U nas 36 stopni w cieniu...
DigitalGirl
Moderatorka
@janehear pięknie! Warto było przewidzieć 5h
@doublemummy u nas to samo..rozpuszczam się ;(
@allime matko jakie piękne foty!! I dzieciaczek oczywiście
@reniuszek jak tam leżenie..temperatury nie pomagają co? ;( Jak Jasiu? Aktywny?
@doublemummy u nas to samo..rozpuszczam się ;(
@allime matko jakie piękne foty!! I dzieciaczek oczywiście
@reniuszek jak tam leżenie..temperatury nie pomagają co? ;( Jak Jasiu? Aktywny?
DigitalGirl
Moderatorka
Angella210
@JaneHeart No powiem Ci,że opłacało się siedzieć 5h. Super zmiana !
Dzisiaj na obiad zachciało mi się placków po węgiersku i idę właśnie je robić.Potem będziemy mieć gości a jutro jedziemy na zakupy.Dobrze,że się ochłodziło u nas.
Dzisiaj na obiad zachciało mi się placków po węgiersku i idę właśnie je robić.Potem będziemy mieć gości a jutro jedziemy na zakupy.Dobrze,że się ochłodziło u nas.
@JaneHeart sliczne wlosy Ci zrobila
Ja w ogole nie farbuje juz od 2 lat chyba mam swoje naturalne,ale chce mi się znów coś zmienić,odświeżyć jakiś kolor zbliżony żeby było bardziej wyraźniej.
Ja zajadam owoce i robię quritto jak w kfc
Miłego dnia.
Ja w ogole nie farbuje juz od 2 lat chyba mam swoje naturalne,ale chce mi się znów coś zmienić,odświeżyć jakiś kolor zbliżony żeby było bardziej wyraźniej.
Ja zajadam owoce i robię quritto jak w kfc
Miłego dnia.
reklama
No powiem Ci, że cudnie zrobiła Ci włosy.[emoji5]
To ja też się pochwalę. Tu fotka którą fryzjerka wstawiła na swoją stronę. W rzeczywistości wyszły ciemniejsze, ale nie chciała już bardziej ich nadwyrężać, bo i tak schodziłyśmy z farbowanych 3 lata na ciemny brąz. Ogólnie odwaliła kawał dobrej roboty bo idealnie wyrównała z moim naturalnym kolorem. Spędziłam u niej 5 godzin I nie płakałam!
Dzisiaj mamy wesele, trochę mnie to przeraża przez pogodę. Jedyna kiecka, która na mnie pasuje to uwaga - z balu gimnazjalnego [emoji28] Długa, bez ramiączek, ciemna śliwka, chyba szyfonowa ale nie jestem pewna czy tak to się nazywa.
Jutro mamy wreszcie pojechać na cały dzień nad jezioro. Więc jak mi się pogoda popsuje, po 3 tygodniach topienia się w domu to chyba się popłaczę Muszę popływać!
A patrząc po wizytach...ale macie już duże te bachorki Ciekawe kto pierwszy 1kg przebije
U mnie Sara ma 566 g, a Tobinek juz 716. Rośnie jak na drożdżach. I on też mniej kopie, pewnie mu ciasno. Teraz za tydzień w sobotę znowu usg. Teraz spotkanie ze specjalistą od bliźniąt i zobaczymy co powie.
Upał jak cholercia. Już się tu rozpływam. Jak ja zazdroszczę tym z Was u których jest zimno. Drzewka już usychaja na podwórku. Jak mi się marzy deszcz...