reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny super fryzury :*
Nie wiem co napisać jestem tak leniwa;)
Jeśli chodzi o płytki to spadek żelaza pewnie.
Digital Jasiek spokojny u nas były burze J nawalnice dzisiaj spokojnie J chłodno...nic tylko leżeć hehe

reklama
A powiedz mi jak u Ciebie płytki krwi? Bo ja byłam dzisiaj u rodzinnego i mnie poinformował, że jak następnym razem znowu będą niższe to mnie skieruje do szpitala... Miesiac temu miałam 147 tys teraz 138 i hemoglobine 11,5.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie sprawdziłam u mnie płytek krwi 280

@JaneHeart cudne masz włosy !

@blair90 mi wydaje się że wyniki.Masz ok.

@Ankuś u mnie pizzomania wciąż trwa :-) chociaż teraz bardziej do makaronów mnie ciągnie

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja codziennie bym jadła pizzę, muszę ze sobą walczyć :) Makaroniara to ja zawsze byłam. Uwielbiam wszystkie pasty, zupy z makaronem mniam.

Dziewczyny Wy co miesiąc robicie morfologię czy jak?lekarz was wysyła czy tak same ? Kurde tu morfologia raz na cała ciąże i nikt się nie stresuje krwinkami itd. Nie wiem czy dobrze czy zle,ale mniej stresu jest jakbym tak miała latać na badania ciagle to tylko stres. Glukozy tu tez żadnej się nie pije z tego co się dowiedziałam żeby sprawdzić Hmm:errr:

Ja za to w 5 dni schudłam ponad 2 kg i nadal jestem na -z wagą wyjściową [emoji20] jak tak dalej pójdzie to nie wyprowadzę tej morfologi na prostą.

Dziewczyny Wy co miesiąc robicie morfologię czy jak?lekarz was wysyła czy tak same ? Kurde tu morfologia raz na cała ciąże i nikt się nie stresuje krwinkami itd. Nie wiem czy dobrze czy zle,ale mniej stresu jest jakbym tak miała latać na badania ciagle to tylko stres. Glukozy tu tez żadnej się nie pije z tego co się dowiedziałam żeby sprawdzić Hmm:errr:
U mnie tez morfologia byla tylko na poczatku. No ale glukoze robie za tydzien

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za to w 5 dni schudłam ponad 2 kg i nadal jestem na -z wagą wyjściową [emoji20] jak tak dalej pójdzie to nie wyprowadzę tej morfologi na prostą.

To kiepsko,słabo się odżywiasz coś pewnie. Jedz więcej wartościowych produktów ryby,wołowinę,drob,warzywa, owoce. Trzeba dbać o siebie i dzidzi:yes:

10.07 byłam w szpitalu to miałam morfologię później na 31.07 lekarka kazała zrobić więc byłam 27.07 no i z racji tego że się pogorszyła następna miałam 9.08 i za 3-4 tygodnie mam kolejną robić. [emoji6]

reklama
Do góry