reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja miałam nagle cc na początku 38 tygodnia i córa się urodziła z wagą 2620g, nikt nie mówił o hipotrofii, nie każde dziecko musi rzuć 4 kg. Oczywiście dobrze,że jest w szpitalu pod kontrolą ale to już 38 tydzień i dziecko donoszone w razie co.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Reniuszek no właśnie szukam czy w jakimś sklepie jeszcze nie upoluje mufki do kompletu.
Jeśli możesz to zdradź gdzie teraz jest rabat 20% może któraś z nas coś upoluje [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gratulacje udanych wczorajszych wizyt i powodzenia na dzisiejszych !! ;*

@Maglik cudne zdjęcie, super ze wszytko ok ;)

@reniuszek będzie dobrze.! ja tak miałam w drugiej ciąży, chciała wyjść już w 25 tyg potem coś koło 30, a wyszła w 43 tyg ;)

Ile placilyscie za badanie glukozy? Mnie to czeka 20go czyli za kilka dni. Ale będzie rzygansko ;) wezmę cytryne mam nadzieję że jakoś pójdzie. Z żadną ciąża nie miałam problemu więc tym razem też
Mam nadzieję. ;)
[emoji33]

......:::::::::22t. i 2d::::::::.........
Ojej kochana to też kolorowo nie miałaś :-( jakieś objawy konkretnie ci towarzyszyły temu? Leżałas??

Ojej kochana to też kolorowo nie miałaś :-( jakieś objawy konkretnie ci towarzyszyły temu? Leżałas??
Nie nic skracala mi się szyjka, a potem wydłużyla i takie skoki miałam i tak jak by mnie rwalo na dół. Ale nic nie bolało. Każdy u nas na majówkach mówił że urodze pierwsza z takimi wyczynami a jeszcze długo czekali okazało się zanim urodziłam ;)

Nie nic skracala mi się szyjka, a potem wydłużyla i takie skoki miałam i tak jak by mnie rwalo na dół. Ale nic nie bolało. Każdy u nas na majówkach mówił że urodze pierwsza z takimi wyczynami a jeszcze długo czekali okazało się zanim urodziłam ;)

Bardzo miałaś skrócona szyjkę?? Moja już ma 19mm :-((((

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty. ;*
U nas była dzisiaj rano taka nawałnica,że bałam się o nasz dach ;)A teraz już jest 25 stopni. Dzisiaj z mężem jedziemy chyba na zakupy bo mu się telefon rozwalił może przy okazji uda mi się go namówić na sokowirówkę :D Uciekam robić obiad bo potem do kosmetyczki a jutro ścinamy włosy ;)

@maja1987 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ;)Mam nadzieje,że mąż szykuje dla Ciebie jakąś super niespodziankę ;*

Do góry