reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja miałam nagle cc na początku 38 tygodnia i córa się urodziła z wagą 2620g, nikt nie mówił o hipotrofii, nie każde dziecko musi rzuć 4 kg. Oczywiście dobrze,że jest w szpitalu pod kontrolą ale to już 38 tydzień i dziecko donoszone w razie co.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Reniuszek no właśnie szukam czy w jakimś sklepie jeszcze nie upoluje mufki do kompletu.
Jeśli możesz to zdradź gdzie teraz jest rabat 20% może któraś z nas coś upoluje [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gratulacje udanych wczorajszych wizyt i powodzenia na dzisiejszych !! ;*

@Maglik cudne zdjęcie, super ze wszytko ok ;)

@reniuszek będzie dobrze.! ja tak miałam w drugiej ciąży, chciała wyjść już w 25 tyg potem coś koło 30, a wyszła w 43 tyg ;)

Ile placilyscie za badanie glukozy? Mnie to czeka 20go czyli za kilka dni. Ale będzie rzygansko ;) wezmę cytryne mam nadzieję że jakoś pójdzie. Z żadną ciąża nie miałam problemu więc tym razem też
Mam nadzieję. ;)
[emoji33]

......:::::::::22t. i 2d::::::::.........
Ojej kochana to też kolorowo nie miałaś :-( jakieś objawy konkretnie ci towarzyszyły temu? Leżałas??

Ojej kochana to też kolorowo nie miałaś :-( jakieś objawy konkretnie ci towarzyszyły temu? Leżałas??
Nie nic skracala mi się szyjka, a potem wydłużyla i takie skoki miałam i tak jak by mnie rwalo na dół. Ale nic nie bolało. Każdy u nas na majówkach mówił że urodze pierwsza z takimi wyczynami a jeszcze długo czekali okazało się zanim urodziłam ;)

Nie nic skracala mi się szyjka, a potem wydłużyla i takie skoki miałam i tak jak by mnie rwalo na dół. Ale nic nie bolało. Każdy u nas na majówkach mówił że urodze pierwsza z takimi wyczynami a jeszcze długo czekali okazało się zanim urodziłam ;)

Bardzo miałaś skrócona szyjkę?? Moja już ma 19mm :-((((

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty. ;*
U nas była dzisiaj rano taka nawałnica,że bałam się o nasz dach ;)A teraz już jest 25 stopni. Dzisiaj z mężem jedziemy chyba na zakupy bo mu się telefon rozwalił może przy okazji uda mi się go namówić na sokowirówkę :D Uciekam robić obiad bo potem do kosmetyczki a jutro ścinamy włosy ;)

@maja1987 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ;)Mam nadzieje,że mąż szykuje dla Ciebie jakąś super niespodziankę ;*

Do góry